Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
23 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 359
Hotels.comUSD 359
TravelocityUSD 359
Orbitz.comUSD 359
PricelineUSD 355
Trip.comUSD 416
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 444)
Filtrer anmeldelser
4 444 resultater
Vurdering fra reisende
3 175
973
218
52
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 175
973
218
52
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 4 444 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt hotellet nesten ett år før for å feire en 50-års dag. Vi regnet da med å få et bra rom. Vi ble imidlertid skuffet da vi kom frem fordi vi fikk et rom uten utsikt. Jeg kontaktet resepsjonen, og de ordnet et nytt rom med en gang - kjempebra. Vi fikk et meget godt førsteinntrykk av stedet og det endret seg ikke i løpet av ferien. Hyggelig og hjelpsomt personal og rent og pent overalt. Frokosten var meget bra. Det var også middagsbuffe som vi prøvde en dag. Bassengområdet var fantastisk. Var det noe å pirke på? Nei, vi kan ikke komme på noe. Spesielt positivt, var at vi fikk bytte rom og det av en skandinavisktalende resepsjonist. Alle i resepsjonen hilste på oss da vi gikk og kom. Og det var en særdeles hyggelig "hovmester" som møtte oss da vi kom ned til frokosten. Slike ting (service) teller mye for oss. Vi benyttet oss mye av treningsrommet som var lite, men hadde det vi trengte. Vi hadde ei flott uke og kan anbefale hotellet - meget bra.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, anders_andersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Martyna på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018
Google-oversetting

Dear anders_andersen,

It's such an honour that you chose us for this lovely celebration and also to receive such a precious comment. We're glad that we could change your Suite to another one that you truly loved and enjoyed, as well as that we have made such a fantastic first impression on you which, by the way, hasn't changed throughout your entire stay! Also, I'm glad that our Scandinavian staff member could help you with the Suite change.

We're so grateful for your words of appreciation for the cleanliness we maintain in our hotel as well as the always helpful and friendly attitude of our staff, especially our breakfast host Juan and our receptionists. It makes us so happy that our breakfasts and dinner were so delicious for you and that both our Infinity Pool and the gym were exactly what you needed during your holidays.

We cannot express how grateful we are for your recommendation and how glad we are that we could make your stay flawless!

Looking forward to your next visit in the future!
From Marina Gran Canaria with love,
Martyna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Par på ukes ferie. Hadde hørt mye positsivt om dette hotellet av venner. Det visste seg å stemme. Flotte og store rom. Gjennomført maritim stil. Rent. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Flott frokostbordet i poolbarområdet. Her kan også lunsj kjøpes. Fantastisk bassengområde og basseng ut mot havet. Litt trangt om plassen der solsengene er. Håndklebytte. Rent og fint over alt. Kort spasertur til sentrale deler av Puerto Rico. Stille område om natta. Litt støy fra nærliggende marina om dagen. Dette er vårt nye favoritthotell i Puerto Rico.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Martyna på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018
Google-oversetting

Dear Roald Ovid I,

Thank you kindly for choosing Marina Suites for your vacation and for writing such lovely words. We're so glad to know that our location is such a nice thing for you and that we exceeded your highest expectations, even after hearing all the positive comments from your friends!

I see that your Suite has been fantastic for you in terms of the size, marina design and cleanliness of course. I'm so happy to read that our staff has been so friendly and helpful to you, as well as that the breakfast was tasty and overall a great service! It's fantastic news to us that our Infinity Pool, with the views overlooking the sea, has made such an incredible impression on you and that you have noticed overall cleanliness in our entire hotel. I hope the setting of sunbeds and the sound of people working in the harbour didn't spoil your relax. I'm glad you could enjoy your quiet nights and the walks to the central parts of Puerto Rico.

We're so pleased that our hotel is your favourite in Puerto Rico and looking forward to your next visit in the future!
From Marina Gran Canaria with love,
Martyna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Et av de beste hotellene jeg har vært på. Store, flotte rom med nydelig interiør. Frokosten var super, med noe for enhver smak. Elsket at man kan få laget feks omelett etter eget ønske. Bassenget er noe for seg selv. Fin, rolig beliggenhet med kort vei til strand og restauranter. Gjennomført stil. Hyggelige ansatte. Kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Madelen H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Gerente på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2018
Google-oversetting

Dear Madelen H,
Thank you for this kind post about your stay with us.
It pleases me greatly that you think this is one of the best hotels you ever been to.
I'm happy that you like the decor and interior design, you are a born sailor!
The chefs will be very happy to hear that you enjoyed the breakfast and the omelettes!
From all of us here, it would be a pleasure to host you again in the near future!

With love from Marina Gran Canaria,
Marléne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2018 via mobile enheter

Rent og pent hotell. Bassengområdet var flott, men kan muligens bli folksomt i høysesong. Utrolig fin utsikt mot havna fra hotellrom i 8. etasje. Vennlig personell. Mat i restaurant var OK - vi er ikke så glade i buffet. Tips for lett mosjon: Gå trappene på 700 trinn opp til hotell Servatur.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Greven88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Recepcionista på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2018
Google-oversetting

Dear Greven88,

I would like to thank you so much for choosing Marina Suites as your holiday destination and for posting such a delightful review on TripAdvisor.

It gives me an immense pleasure to see that we have fulfilled your expectations and that you have had an enjoyable stay with us.

I am very sorry that you did not enjoy our buffets, but thank you for sharing your opinion. We will take it into great account in order to improve ourselves.

Looking ahead to welcoming you again on board!

From Marina Gran Canaria with love,
Yours sincerely,
Fabiola

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2018 via mobile enheter

Til tross for fasiliteter som tilsier at det er et barnevennlig hotell, opplevde vi det ikke som det. Høy musikk til langt på natt, og ansatte som ble sure når du ga beskjed om at barna ikke fikk sove.
Videre var maten ikke bra. Flere i reisefølge ble syke av å spise maten i en uke. Utvalget var lite spennende og gjenbruk av mat var tydelig.
Ansatte mangler tydelig kunnskap om gjentatte oppvarminger av mat og rutiner i forhold til når mat blir stående ute i flere timer.
Wifi forholdene varierte fra totalt fraværende til dårlig. Jeg måtte henvende meg i resepsjonen gjentatte ganger, før noen gadd å ordne det.
Jeg opplevde generelt at ansatte var blide, men at de hadde liten kunnskap/forståelse av hva god service er. De var svært pågående i forhold til å rydde bordet, når du spiste. Gjentatte ganger tok de tallerken din før du var ferdig, og spurte deg underveis i måltidet om du var ferdig.
Det er synd at ansatte ødela for det som kunne blitt en super ferie for hotellet i seg selv, både beliggenhet, fasiliteter og utforming er bra.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Mina_traveltheworld
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Director de Relaciones Públicas på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2018
Google-oversetting

Kära Mina_traveltheworld,
Först och främst vill jag tacka er för att ni tog er tid att dela era upplevelser här på TripAdviser.

Jag är väldigt ledsen att höra att vi inte levde upp till era förväntningar, samt att ni inte kände att det var ett hotell som var till för hela familjen.
Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna hos oss, och känna att det finns något för alla typer och åldrar.
En viktig del utav hotellet är därför våran Kids Club som har öppet varje dag, där barnen kan få leka med andra i samma ålder samt pyssla, och även dansa loss varje kväll under vårt Mini Disco!

Jag är ledsen att höra att ni inte var nöjda med maten på hotellet då vi erbjuder ett nytt tema varje dag på resturangen. Allt i från Kanarisk mat till Indisk, Latin Amerikansk m.m.
Vi har förrätter, varmrätter och efterrätter gjorda med omsorg av våra kockar med smaker från världens alla hörn.
Som ni säkert vet så har vi två olika sittningar för middagen, då vi inte lämnar maten framme en längre tid pga sjukdomsbild. På så kan vi jämt erbjuda fräsch mat till alla våra gäster oavsett vilken sittning ma väljer att äta på.
Tyvärr så har det gått ett virus på ön under de senaste veckorna, vilket även har drabbat några av våra gäster bland annat, tillsammans med andra hotell och lokalbefolkning.
Men det är alltså ingenting som har med maten att göra då vi följer strika regelverk för hur mat ska hanteras.

Jag beklagar att ert wifi inte fungerade som ni önskade, och hoppas att mina kollegor i Receptionen kunde hjälpa er med tips och tricks så att det fungerade bättre tillslut!

Jag hoppas att ni njöt rejält utav solen och värmen här hos oss, och att vi ses en annan gång i framtiden!

Med Vänliga Hälsningar,
Marléne Alm

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser