Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
24 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 336
Vis tilbud
Booking.com
USD 303
Vis tilbud
Hotels.com
USD 336
Vis tilbud
PricelineUSD 336
TravelocityUSD 336
Orbitz.comUSD 336
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 443)
Filtrer anmeldelser
4 444 resultater
Vurdering fra reisende
3 175
973
218
52
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 175
973
218
52
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 4 444 anmeldelser
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Kjempe fint hotell, store rom, store balkonger ( du må minst opp i 4. etasje for å få sjøutsikt )
Hyggelig betjening i resepsjonen . Kjempe god frokost , deilige rundstykker , ferskpresset appelsinjuice og cava :)
Terningkast 6 for maten på grillaften . Terningkast 2 for buffeen nyttårsaften . Den var dyr, 65euro pr pers uten drikke og veldig skuffene .
For tett med senger rundt bassenget . Gikk greit nå i januar men må være sild i tønne i sommer mnd ? Flott beligenhet, gåavstand til strand og by . Rolig .

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, LillAnn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Celine på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2019
Google-oversetting

Dear LillAnn L,

thank you so much for choosing Marina Suites and for taking the time to share your opinion with us! It means a lot to us that you had a great time at our hotel and that you gave us the best rating possible!

I'm so happy to hear your spacious suite with sea view was according to your taste and that you enjoyed our breakfast with delicious rolls, freshly squeezed orange juice and cava. I'm also glad to hear you were satisfied with our BBQ night and I'm sorry to hear you found our New Year's Eve dinner to be a little too pricey.

I'm pleased to see you didn't have any trouble finding sunbeds as well as that you enjoyed the location of our hotel with the short walking distance to town and to the beach.

Hopefully welcoming you again in the near future!

From Marina Gran Canaria with love,
Celine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Nydelig plassert hotell i sjøkanten som har alt av aktiviteter for barn og voksne. Store fine leiligheter med balkonger mot vest slik at ettermiddagssola kunne nytes på slutten av dagen. Det eneste som vi ble helt fortrolig med var brødet under frokosten. Var mye bedre brød på bakeriet i byen. Anbefales for alle å komme hit.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 798oleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Celine på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2018
Google-oversetting

Dear 798oleo,

thank you so much for choosing Marina Suites and for taking the time to write such a nice review! I'm so happy to see you had a wonderful time with us and that you recommend our hotel to everyone!

I'm so glad to hear you found Marina Suites to be beautifully located and that you were satisfied with all the facilities the hotel has to offer for both adults and children. It's great news you liked your large apartment and that you enjoyed the daily sunsets on your balcony!

Hopefully seeing you again in the near future!

From Marina Gran Canaria with love,
Celine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt hotellet nesten ett år før for å feire en 50-års dag. Vi regnet da med å få et bra rom. Vi ble imidlertid skuffet da vi kom frem fordi vi fikk et rom uten utsikt. Jeg kontaktet resepsjonen, og de ordnet et nytt rom med en gang - kjempebra. Vi fikk et meget godt førsteinntrykk av stedet og det endret seg ikke i løpet av ferien. Hyggelig og hjelpsomt personal og rent og pent overalt. Frokosten var meget bra. Det var også middagsbuffe som vi prøvde en dag. Bassengområdet var fantastisk. Var det noe å pirke på? Nei, vi kan ikke komme på noe. Spesielt positivt, var at vi fikk bytte rom og det av en skandinavisktalende resepsjonist. Alle i resepsjonen hilste på oss da vi gikk og kom. Og det var en særdeles hyggelig "hovmester" som møtte oss da vi kom ned til frokosten. Slike ting (service) teller mye for oss. Vi benyttet oss mye av treningsrommet som var lite, men hadde det vi trengte. Vi hadde ei flott uke og kan anbefale hotellet - meget bra.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, anders_andersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Martyna på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018
Google-oversetting

Dear anders_andersen,

It's such an honour that you chose us for this lovely celebration and also to receive such a precious comment. We're glad that we could change your Suite to another one that you truly loved and enjoyed, as well as that we have made such a fantastic first impression on you which, by the way, hasn't changed throughout your entire stay! Also, I'm glad that our Scandinavian staff member could help you with the Suite change.

We're so grateful for your words of appreciation for the cleanliness we maintain in our hotel as well as the always helpful and friendly attitude of our staff, especially our breakfast host Juan and our receptionists. It makes us so happy that our breakfasts and dinner were so delicious for you and that both our Infinity Pool and the gym were exactly what you needed during your holidays.

We cannot express how grateful we are for your recommendation and how glad we are that we could make your stay flawless!

Looking forward to your next visit in the future!
From Marina Gran Canaria with love,
Martyna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Par på ukes ferie. Hadde hørt mye positsivt om dette hotellet av venner. Det visste seg å stemme. Flotte og store rom. Gjennomført maritim stil. Rent. Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Flott frokostbordet i poolbarområdet. Her kan også lunsj kjøpes. Fantastisk bassengområde og basseng ut mot havet. Litt trangt om plassen der solsengene er. Håndklebytte. Rent og fint over alt. Kort spasertur til sentrale deler av Puerto Rico. Stille område om natta. Litt støy fra nærliggende marina om dagen. Dette er vårt nye favoritthotell i Puerto Rico.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Martyna på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018
Google-oversetting

Dear Roald Ovid I,

Thank you kindly for choosing Marina Suites for your vacation and for writing such lovely words. We're so glad to know that our location is such a nice thing for you and that we exceeded your highest expectations, even after hearing all the positive comments from your friends!

I see that your Suite has been fantastic for you in terms of the size, marina design and cleanliness of course. I'm so happy to read that our staff has been so friendly and helpful to you, as well as that the breakfast was tasty and overall a great service! It's fantastic news to us that our Infinity Pool, with the views overlooking the sea, has made such an incredible impression on you and that you have noticed overall cleanliness in our entire hotel. I hope the setting of sunbeds and the sound of people working in the harbour didn't spoil your relax. I'm glad you could enjoy your quiet nights and the walks to the central parts of Puerto Rico.

We're so pleased that our hotel is your favourite in Puerto Rico and looking forward to your next visit in the future!
From Marina Gran Canaria with love,
Martyna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Et av de beste hotellene jeg har vært på. Store, flotte rom med nydelig interiør. Frokosten var super, med noe for enhver smak. Elsket at man kan få laget feks omelett etter eget ønske. Bassenget er noe for seg selv. Fin, rolig beliggenhet med kort vei til strand og restauranter. Gjennomført stil. Hyggelige ansatte. Kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Madelen H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Gerente på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2018
Google-oversetting

Dear Madelen H,
Thank you for this kind post about your stay with us.
It pleases me greatly that you think this is one of the best hotels you ever been to.
I'm happy that you like the decor and interior design, you are a born sailor!
The chefs will be very happy to hear that you enjoyed the breakfast and the omelettes!
From all of us here, it would be a pleasure to host you again in the near future!

With love from Marina Gran Canaria,
Marléne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser