3 191
3 191
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Setter et spørsmålstegn, fordi jeg ikke har erfaring med så mange andre hotell i Puerto Rico. Min kone og jeg var veldig godt fornøyd med alt på dette hotellet. Vi bodde på rom 713 en uke fra 7.-14.mars. Ved innsjekk fikk vi sprudlevann, på rommet stod en flaske rødvin og vann. Påfyll av kaffe/te, kjeks hver dag. Godt utstyrt kjøkken. Meget god Wifi (gratis). Ved innsjekk ble det digital måling av kroppstemperatur. Alarmen hadde gått i forbindelse med Koronapandemien. Alle som sjekket inn måtte gjennom dette sikkerhetstiltaket. Betryggende! Så nært båthavna som det går an. God kapasitet hva solsenger angår. Liten butikk i anlegget med det nødvendigste innen mat, drikke & snop. Om det var noen minussider? Tja, 4€ pr dag for Safe. Innimellom noe støy fra nærliggende båtslipp. Til slutt. Vi hadde veldig godt inntrykk av personalet. Dette blir nok adressen ved neste tur til Puerto Rico. Tror nok det er vel verdt å invistere de ekstra kronene for rom i de øverste etasjene grunnet utsikt og mindre påvirkning av støy fra slippen.

Dato for oppholdet: mars 2020
3  Takk, Bella7770
SatocanTurismo, Front Desk, Federica på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2020

Dear Bella7770,

Thank you very much for taking your valuable time to write such a wonderful review about your stay with us!

First of all, we are happy to see that you liked your apartment and its equipment, such as the kitchen and the speed of the wifi.

Also, it is a pleasure for us to see that you found our procedure for the Coronavirus emergency at the check-in very effective and that it made you feel safe. In this time of uncertainty, we are trying to work very hard to make you feel safe and comfortable as much as we can.
We would like to thank you also for your kind words about the staff, I will convey your words to all of them.

Finally, we are glad to see that you enjoyed staying on the sunbeds by the pool and our mini market.

On the other hand, we are sorry to hear that you had some problem with the noises, we can suggest you for the next time to make a request about a quite room and, as always, we'll try our best to fulfil it, always upon availability.

As your overall stay has been this great, we really hope to welcome you back in the nearest future!

Best regards,

Federica Poggia
Reception Team

Anmeldt 2. februar 2020

Flott hotell med god service ,fine fasiliteter og meget bra renhold. Pluss også for fantastiske aktivitører,Julia og Anna, positive jenter med godt humør som får deg med på aktiviteter.!! Fin frokost med bredt utvalg.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, 918p_le
SatocanTurismo, Front Desk Jeff på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2020

Dear 918p_le

Thank you for taking your valuable time to share your experience of your recent stay in Marina Suites.

We are really pleased to read that you have enjoyed your holidays, and our staff, food services, and cleanness have met your expectations.

Thank you for the kind words regarding our animation team, we will convey your greetings to them.

We hope to see you soon.

Best regards
Jeff
Front Desk Team

Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Utrolig fine leiligheter. Rent og pent maritimt innredet. Vi hadde havutsikt og fikk dessverre ikke sol før på ettermiddagen. Det gjorde at morgenene var litt kjølige siden vi var der i januar. Leilighetene som vender ut mot bassengområdet får solen tidligere, så de hadde kanskje vært bedre på denne tiden av året.
Bassengområdet var kjempefint og ryddig. Infinity bassenget var en drøm. Man kan ligge ved bassengkanten og nyte fantastisk havutsikt. Flott barnebasseng også.
Vi hadde ikke frokost inkludert, men den så superfresh ut. Spiste lunsj i restauranten ved bassenget, men den var IKKE mye å skryte av. Det ble med det ene måltidet. De hadde derimot deilige smoothier.
Fint og rent treningsrom med det viktigste utstyret.
Rolig på kvelden. Kjempefint familiested. Anbefales. Bor gjerne der igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, AinaJ19
SatocanTurismo, Front Desk, Cassandra på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2020

Hej AinaJ19,

Tack för att du valde Marina Suites för att njuta av eran semester och för att du tog din tid för att skriva eran kommentar på Tripadvisor.

Vi är glad att läsa att ni hade en fantastisk vistelse hos oss, att ni tyckte om eran lägenhet med finaste utsikten mot marinas hav, att allt var rent och fint med marinas design. Vi älskar att höra att tyckte om pool området med finaste infinity pool som är en dröm eftersom man kan njuta av en fantastisk havsutsikt. Att ni rekommenderar våran restaurang där vi serverar frukost på morgonen med varierad och god mat och att att ni njutit av träningen i gymmet med viktigaste utstyrsel.

Vi hoppas ni kommer snart igen!

Vänliga hälsningar,
Cassandra Vega
Reception avdelningen
Marina Suites & Marina Bayview Gran Canaria

Anmeldt 10. desember 2019 via mobile enheter

Vi hadde et fint opphold i desember. Det var bare sol på balkongen fra ca 16 til 18 når solen gikk ned, men den kom tidlig ved bassenget. Veldig rent og pent i hele hotellet. Hyggelig personale som gjorde sitt beste for å hjelpe oss til å få en fin ferie.

Dato for oppholdet: desember 2019
1  Takk, 291ainal
SatocanTurismo, Front Desk, Andrés på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Dear 291ainal,

Thank you so much for taking your valued time for rewarding us with this nice feedback on the Tripadvisor community regarding your last stay at Marina Suites.

We are so pleased to read that you found the hotel at its perfection including its amazing facilities, services and last but not least our excellent staff who always strive to provide you with the best possible service. That is why we appreciate so much your kind words because it motivate us to keep doing what we do.

Regarding the sun hours, for the next time, if you send us the request, we will try our best to allocate you on the other side for you to be able to enjoy the sun in the morning.

We look forward to welcoming you again to make your next holidays another excellent one.

Best Regards,

Andrés Galán

Reception Department
Marina Gran Canaria

Anmeldt 11. november 2019 via mobile enheter

Da vi sjekket inn ble vi spurt om ville oppgradere rommet til hjørnesuite, noe vi ønsket. Fikk pris på 22 euro pr natt for det.
Da vi kom på rommet var det slett ingen hjørnesuite men en vanlig helt vanlig suite. Spurte i resepsjonen om hva skjedde, der viste egentlig ingen noe, han som oppgraderte oss sa at han slettes ikke sa det var en hjørnesuite. Jeg orket ikke diskutere og ba om å få vårt opprinnelige rom, etter mye om og men så fikk vi bo på suiten vi hadde sjekka inn til uten ekstra kostnad.
Ang bassenget, her er vel ca 80 solsenger. Kl 1000 er det 80 senger, 80 håndkler og kanskje 20 personer tilstede. Folk står opp midt på natta for å sette sine håndklær på stolene, hotell ansatte bryr seg ikke om det.
Helt grei mat her, bra basseng bar og ellers hyggelige ansatte.
Men er overpriset så hit kommer man ikke flere ganger.

Dato for oppholdet: november 2019
3  Takk, Airedale74
SatocanTurismo, Front Desk, Cassandra på Marina Suites Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019

Hej Airedale74,

Tack för att du valde Marina Suites för att njuta av din semester och för att du tog din tid för att skriva din feeback på Tripadvisor.

Vi är glada att veta att du tyckte att våran personal var trevlig, för oss är det mycket viktigt att ha gästernas åsikt, eftersom det hjälper oss att fortsätta och uppfylla alla eran önskemål. Vi älskar också läsa att ni hade tid att besöka vår restaurang för att njuta av den goda menyn vi serverar, med den bästa utsikten mot Marinas hav.
Vi är ledsen att du inte hade den vistelse du förväntade dig och att du inte kunde njuta av den typ av rum du ville ha. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att ni kommer att ha den typ av rum ni önskar om ni inte har bokat den i förväg. Ni hade bokat en Select Suite och vi gjorde vårt bästa med en uppgradering till en Premium Suite utan extra kostnad.
Angående poolen så är de inte tillåtet att reservera solstolarna, för detta har vi en badvakt som kontrollerar den.

Jag hoppas att vi får träffa er igen och kan då ge er en bättre upplevelse.

Vänliga hälsningar,
Cassandra Vega