Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Angry Birds Activity Park Puerto Rico Gran Canaria
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Søndagstur

Besøkte parken to ganger i løpet av ferien med våre barn på 4 og 6 år. Inngangsbilletten til parken... les mer

Anmeldt 29. juli 2018
Anne Maret Gutt... D
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Barnas beste dag i ferien

Det kan virke litt dyrt, men etter å ha vært der satt vi igjen med at det absolutt var verdt... les mer

Anmeldt 4. april 2018
Øystein Lunde I
via mobile enheter
Les alle 778 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
fra USD 38,81
Mer informasjon
fra USD 69,79
Mer informasjon
fra USD 43,25
Mer informasjon
fra USD 16,63
Mer informasjon
Anmeldelser (778)
Filtrer anmeldelser
778 resultater
Vurdering fra reisende
316
249
123
54
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
316
249
123
54
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 778 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Dette var noe helt annet enn vi hadde forventet. Når man må betale for voksne og ungdom, har man en forventning at det er noe for den gruppen også. Dette er kun en stor lekepark med figurer. Ville ikke ha brukt pengene mine på å dra hit igjen.

Dato for opplevelse: august 2018
3  Takk, Goril-sv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Dette er igrunn bare en lekeplass med angry birds tema. At voksne må betale for å komme inn er igrunn håpløst. Den ordnigen bør fjernes.
Parken passer best å besøke på kvelden, da det blir for varmt på dagtid.
Kinoen er bare å stå over, denne var ikkje verdt pengene.
Kiosken var ok priset, så du får både mat og drikke.
Big air er kun åpent til gutte tidspunkt (se bilder)

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, stianv2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Besøkte parken to ganger i løpet av ferien med våre barn på 4 og 6 år. Inngangsbilletten til parken ble 48 euro for oss alle 4, voksne betaler 12 euro pr person, føles litt rart da man kun skal sitte å se på sine barn. I parken finnes det ulike aktiviteter for alle aldersgrupper, og barna våres koste seg masse. Betjeningen var hyggelige og serviceinnstilte. God opplevelse, kommer tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2018
3  Takk, Anne Maret Gutt... D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Dette var ingen stor opplevelse for to voksne og et barn på 9 år. Stort sett en lekeplass med noen fotballbaner, klatrestativ og noen trøbiler. Hoved attraksjonen med hopping fra tårn på en luftpute er kun åpen noen få timer i løpet av dagen. Dyr inngang i forhold til verdien. Passer best for barn fra 3-6 år.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Perlill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

For voksne blir terningkast 3 og kanskje litt stiv pris for oss. Men så dro vi ikke hit for oss, men ungen vår
Han storkoste seg med trampoline hopping, lekeapparater og andre ting her. 12 åringer og oppover vil fort kjede seg her, så for den yngre garde så vil de elske denne plassen.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser