Både frokost, lunsj og middag inneholdt mange smakfulle retter hver dag. Vi ble veldig imponert over kvaliteten på maten og det gode utvalget. Dessertbuffeten ble kanskje litt kjedelig etter hvert, de fleste kakene var krem/marsipanbasert, med noen litt mer spennende innslag innimellom. Det samme med frokosten; typisk «hotellfrokost» bestående av pølser, eggehakk, bacon og tomatbønner. Men churros (for øvrig de beste jeg har smakt), amerikanske pannekaker eller belgisk vaffel i tillegg hver dag; utrolig godt! Serranoskinke med piel de Sapo-melon ble det også hver morgen:)
Middag hadde forskjellig tema omtrent hver dag, mine favoritter var nok bbq med fantastisk mørt kjøtt på grillen og kanarisk, hvor grillede digre reker og saltkokte poteter med mojosaus etter min smak var best.
Personlig savnet jeg frisk sitron til flere av rettene; særlig til fritert blekksprut og reker. Kom etter hvert på å «stjele» noen sitronskiver som alltid stod sammen med isbit-bollen og vannet og skviset over.
Det var også alltid smågodt på middagsbuffeten, til glede for både store og små.
Alltid hyggelig personale som tullet og pratet med og ble kjent med barna, og veldig hjelpsomme om det var noe vi trengte.
Det var vin og øl på tappekraner og sangria ferdigblandet tilgjengelig hele dagen fra kl 11. Spritutvalget var av rimelig sort og ikke spesielt interessant for oss.
WiFi som var inkludert var utrolig tregt, men man kunne oppgradere til bedre hastighet på bredbåndet. Endte selv med å bruke 4G da nettet inkludert var ubrukelig til noe som helst.
Underholdning på mikrofon hver kveld til kl 23 var litt i overkant masete for oss som reiste med barn.
Rommene var pene med åpen kjøkkenløsning, koketopp og kjøle/fryseskap, og det ble ordentlig rengjort annenhver dag. Stor og romslig dusj og pent, flislagt bad.
Ganske stor veranda med tørkestativ på veggen for å henge opp tøy. Det ble brukt hver dag!
Alt i alt veldig fornøyd med uka vår ved Altamadores, og følte vi fikk valuta for pengene.