Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 268)
Filtrer anmeldelser
1 268 resultater
Vurdering fra reisende
639
372
164
57
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
639
372
164
57
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 1 268 anmeldelser
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Mat var middels ok for voksne, dårlig med næringsrik mat for barn. Kjøtt = ihjelstekt.

All inclusive ang is for barn og bar utvalget får desverre glatt en stryk karakter.

Ellers lite barnevennlig hotell, ingen aktiviteter.

Beliggenhet for sol er veldig bra og det er alltid ledige solsenger. Men bassenget er det minste vi har sett.

Service får terningkast 2 og standars på hotellrom samme.

Kan ikke sammenlignes med andre firestjerners hotell vi har besøkt.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Marius M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAltamadores, Atención al cliente på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for choosing hotel Altamadores and the time spent sharing your review in Tripadvisor.

We are very sorry that we couldn´t please you this time. Our main goal is customer satisfaction, and we feel as we did not reach this with you and it is a big disappointment for all the Altamadores team. We are happy though that you liked the sunny location of the hotel and that you managed to get the sunbed easily.

Regarding to your feedback, we would like to comment that in our buffet restaurant we have tried to please different tastes, there is always selection of fresh salads, vegetables, fish and different type of meats. For the children there is a splash area, playground and a play room with games. However, we appreciate your criticism and all your comments will be reported to the departments in charge in order to consider them and improve our service.

We truly hope we could have a chance to invite you back to Altamadores. In case of having any questions, doubts or room wishes, please do not hesitate to contact us directly by sending e-mail recepcion@altamadores.com. It will be a pleasure to assist you.

Best regards,
Hotel Altamadores

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

4* hotell med rolige omgivelser.
Var først skuffet over størrelsen og den lille buffet i forhold til andre hotell vi har prøvd i samme klasse.
Men Leligh var grei størrelse og inneholdt det en trenger. Ikke av nyeste dato.
Vi er godt voksen og ønsker ro, hvor rolig du får eller vil ha det kommer også mye an på hvor du får Leligh.
Du kunne velge å bruke egne solsenger - bassengområde eller voksensonen. Sistnevnte kan virkelig annbef.
Buffet var god, men virkelig rom for forbedring. Merket knapt forandring på temakvelder, og biff/kotelleter ble ihjelstekt.
Personal meget hyggelig og serviceinnstilt.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Berit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAltamadores, Atención al cliente på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting


Dear guest,

Thank you for choosing Altamadores for your holidays and the time spent sharing your review in Tripadvisor.

We are very happy that after the negative first impression you had, you were happy with the spacious room, adults only sun terrace, the staff and your stay overall in Altamadores.

However we will take a note of your improvement comments and forward them to the relevant departments to study.

We wish to welcome you back to Altamadores. In case of having any questions, doubts or room wishes, please do not hesitate to contact us directly by sending e-mail recepcion@altamadores.com. It will be a pleasure to assist you.

Best regards,
Hotel Altamadores

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Hotell med høy standard, spesielt på mat og all inclusive, trivelig betjening. Vi fikk stort rom, men paret vi reiste sammen med fikk et litt mindre, men fine rom med aircondition. Trygt og fint område, med buss til puerto rico og amadores stranden ca hver time. Tar vare 6-7 min å gå på fortau til amadores, eller 3,5 euro i taxi. De holdt isbiter hele ferien, var ikke en dag det ikke var isbiter på allinclusiven. Stort utvalg av drinker og iskaldt øl, samt brus og is til barna. De serverte og mellommåltid mellom frokost og lunch, enkle retter. Så mat er det hele tiden her. All honnør til kokkene, de var supre!
Kunne gjerne vært litt renere på rommene hvis jeg skulle pirke på noe, de vasket ikke under baderomsinnredningen og slikt, men alt i alt 4,5 stjerner!
Overraskende bra!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 301b_rgea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cmaltamar, Community Manager på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019
Google-oversetting

Good morning,

Thank you for taking the time and writing a review.
We're glad that you've enjoyed you stay at Altamadores, specially our facilities and food.
We'll take your suggestions to keep improving our service.
Hope to welcome you back again soon.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

En fin uke med god mat og drikke. Fint uteområde. Bassenget var ikke av de største, men ønsket man en svømmetur var det helt greit. Buss flere ganger daglig til og fra Amadores stranden. Utsikten var flott.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ReidunD18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cmaltamar, Community Manager på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2019
Google-oversetting

Good morning,

Thank you for taking the time and writing a review.
We're happy to hear that you've had such an amazing time at Altamadores.
It makes us really happy to hear that you've enjoyed the food, the views, the bus to the beach and the hotel facilities.
Hope to welcome you back again soon.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Bodde i Junior suite. Fint rom med kjøkkenkrok, sofa, grei størrelse på bad, stor terrasse og klimaanlegg. Wifi var veldig tregt, nærmest ubrukelig. Maten var meget bra! Frokost med både tradisjonell engelsk og kontintental. Lunch med både kalde og varme retter. Middag med godt og variert utvalg. Enkelte dager med grilling. Litt lite variert dessert. I incl selvbetjent bar var Tropical øl og rødvin meget bra. I tillegg var utvalget mineralvann, slush, lokale sprit varianter og hvitvin. Service og renhold meget bra. Hyggelig og service fra folk overalt med unntak av minimarked. Damen der var sur og så ut til å være opptatt av helt andre ting enn å hjelpe kundene de gangene vi var innom.
Bassengområdet er litt lite. Et lite baby basseng, splash område og et større basseng. Hvis man skal pirke på noe så kanskje det kunne vært en sklie i det store bassenget.
Fin utsikt utover Amadores og kort men bratt vei ned til stranda. Men veldig billig med taxi i området.
Kan trygt anbefale dette stedet og spesielt junior suitene.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lars312
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Comercial Assistant på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018
Google-oversetting

Good afternoon lars312,

Thank you for sharing your experience on Trip Advisor. We are delighted to see that you spent nice holiday in the Altamadores Hotel. It is a pleasure to read that we met your expectations regarding the food, the cleanliness of the hotel, the location with the view over the Amadores beach and the friendliness of our staff.

Thank you lars312 for your recommendation and we hope to welcome back you again.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser