Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sivanitast
Knapplund, Norge
Anmeldelse av Altamadores
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAltamadores, Atención al cliente Altamadores, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. jan. 2019
Thank you for choosing hotel Altamadores for your holidays and the time you spent sharing your review in Tripadvisor. Thank you very much for the top ratings you gave us!

Thank you for your lovely review, it was very informative as well to the other travelers. We are very pleased to know that you have enjoyed your stay in hotel Altamadores and that you liked our services and facilities. Our main goal is the customer satisfaction and it is such a rewarding feeling to know we have succeeded in that.

We are looking forward to see you soon again in Altamadores! In case of having any questions, doubts or room wishes, please do not hesitate to contact us directly by sending e-mail recepcion@altamadores.com. It will be a pleasure to assist you.

Best regards,
Hotel Altamadores

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 649
kr 2 701
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    kr 2 701
0.7 km fra Altamadores
Svømmebasseng
Restaurant
kr 1 440
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Booking.com
0.9 km fra Altamadores
Svømmebasseng
Restaurant
kr 1 387
kr 1 285
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 285
1.4 km fra Altamadores
Svømmebasseng
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 905
  • Expedia.com
    kr 3 034
0.9 km fra Altamadores
Svømmebasseng
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 244
  • Algotels
0.8 km fra Altamadores
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 015
  • Algotels
1.1 km fra Altamadores
Gratis parkering
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 1 583
  • Booking.com
1.3 km fra Altamadores
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Chill out Vistaflor Puerto Plata con vistas al mar
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Official Site
    kr 667
  • eDreams
0.8 km fra Altamadores
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 813
  • Algotels
1.3 km fra Altamadores
Svømmebasseng
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 808
  • Algotels
0.8 km fra Altamadores
Gratis parkering
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldelser (1 356)
Filtrer anmeldelser
1 356 resultater
Vurdering fra reisende
696
394
168
60
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
696
394
168
60
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 1 356 anmeldelser
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Flott hotell, hjelpsomheten hos personalet på Altamadores er fantastisk!! Koste oss max i 2 uker med nydelig mat og drikke all inclusive! Gratis busstransport til standen og Puerto Rico! 😉👍🏼 Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, LeneN156
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAltamadores, Atención al cliente på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for choosing Altamadores for your holidays and the time spent sharing your experience in Tripadvisor.

Thank you very much for your kind words and the top ratings you gave us! It makes us so happy to know that you had a great stay in Altamadores and enjoyed the food, the drinks and our free bus service.

We wish to welcome you back to Altamadores. In case of having any questions, doubts or room wishes, please do not hesitate to contact us directly by sending e-mail recepcion@altamadores.com. It will be a pleasure to assist you.

Best regards,
Hotel Altamadores

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Mat var middels ok for voksne, dårlig med næringsrik mat for barn. Kjøtt = ihjelstekt.

All inclusive ang is for barn og bar utvalget får desverre glatt en stryk karakter.

Ellers lite barnevennlig hotell, ingen aktiviteter.

Beliggenhet for sol er veldig bra og det er alltid ledige solsenger. Men bassenget er det minste vi har sett.

Service får terningkast 2 og standars på hotellrom samme.

Kan ikke sammenlignes med andre firestjerners hotell vi har besøkt.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Marius M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAltamadores, Atención al cliente på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for choosing hotel Altamadores and the time spent sharing your review in Tripadvisor.

We are very sorry that we couldn´t please you this time. Our main goal is customer satisfaction, and we feel as we did not reach this with you and it is a big disappointment for all the Altamadores team. We are happy though that you liked the sunny location of the hotel and that you managed to get the sunbed easily.

Regarding to your feedback, we would like to comment that in our buffet restaurant we have tried to please different tastes, there is always selection of fresh salads, vegetables, fish and different type of meats. For the children there is a splash area, playground and a play room with games. However, we appreciate your criticism and all your comments will be reported to the departments in charge in order to consider them and improve our service.

We truly hope we could have a chance to invite you back to Altamadores. In case of having any questions, doubts or room wishes, please do not hesitate to contact us directly by sending e-mail recepcion@altamadores.com. It will be a pleasure to assist you.

Best regards,
Hotel Altamadores

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

4* hotell med rolige omgivelser.
Var først skuffet over størrelsen og den lille buffet i forhold til andre hotell vi har prøvd i samme klasse.
Men Leligh var grei størrelse og inneholdt det en trenger. Ikke av nyeste dato.
Vi er godt voksen og ønsker ro, hvor rolig du får eller vil ha det kommer også mye an på hvor du får Leligh.
Du kunne velge å bruke egne solsenger - bassengområde eller voksensonen. Sistnevnte kan virkelig annbef.
Buffet var god, men virkelig rom for forbedring. Merket knapt forandring på temakvelder, og biff/kotelleter ble ihjelstekt.
Personal meget hyggelig og serviceinnstilt.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Berit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelAltamadores, Atención al cliente på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019
Google-oversetting


Dear guest,

Thank you for choosing Altamadores for your holidays and the time spent sharing your review in Tripadvisor.

We are very happy that after the negative first impression you had, you were happy with the spacious room, adults only sun terrace, the staff and your stay overall in Altamadores.

However we will take a note of your improvement comments and forward them to the relevant departments to study.

We wish to welcome you back to Altamadores. In case of having any questions, doubts or room wishes, please do not hesitate to contact us directly by sending e-mail recepcion@altamadores.com. It will be a pleasure to assist you.

Best regards,
Hotel Altamadores

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Hotell med høy standard, spesielt på mat og all inclusive, trivelig betjening. Vi fikk stort rom, men paret vi reiste sammen med fikk et litt mindre, men fine rom med aircondition. Trygt og fint område, med buss til puerto rico og amadores stranden ca hver time. Tar vare 6-7 min å gå på fortau til amadores, eller 3,5 euro i taxi. De holdt isbiter hele ferien, var ikke en dag det ikke var isbiter på allinclusiven. Stort utvalg av drinker og iskaldt øl, samt brus og is til barna. De serverte og mellommåltid mellom frokost og lunch, enkle retter. Så mat er det hele tiden her. All honnør til kokkene, de var supre!
Kunne gjerne vært litt renere på rommene hvis jeg skulle pirke på noe, de vasket ikke under baderomsinnredningen og slikt, men alt i alt 4,5 stjerner!
Overraskende bra!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 301b_rgea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cmaltamar, Community Manager på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019
Google-oversetting

Good morning,

Thank you for taking the time and writing a review.
We're glad that you've enjoyed you stay at Altamadores, specially our facilities and food.
We'll take your suggestions to keep improving our service.
Hope to welcome you back again soon.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

En fin uke med god mat og drikke. Fint uteområde. Bassenget var ikke av de største, men ønsket man en svømmetur var det helt greit. Buss flere ganger daglig til og fra Amadores stranden. Utsikten var flott.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ReidunD18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cmaltamar, Community Manager på Altamadores, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2019
Google-oversetting

Good morning,

Thank you for taking the time and writing a review.
We're happy to hear that you've had such an amazing time at Altamadores.
It makes us really happy to hear that you've enjoyed the food, the views, the bus to the beach and the hotel facilities.
Hope to welcome you back again soon.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser