Vi ønsket oss et hotell med morgensol for å kunne nyte frokost i ro og fred på terassen, og ha det litt kjøligere om kvelden/ natten. Vi hadde lest at tidligere anmeldelser var litt tvetydige, men ble gledelig overrasket når vi kom. Rommet var rent og luktet godt. Det var rikelig med kjøkkenutstyr og gode senger. Terassen var helt usjenert, det var ingen som hadde innsyn hverken der eller inn i leiligheten. Vi var ikke plaget av smådyr. Det var noen ørsmå maurlignende kryp som kravlet rundt på murene ute, og som også innimellom fant veien inn, men vi passet på ikke å ha mat liggende fremme, så de ble ikke plagsomme for oss. Rommet vårt hadde utsikt rett ned på et basseng med solstoler, der det alltid var plass til oss, og der stemningen alltid var rolig og behagelig. Der var et eget område for barn med basseng, lekeplass og solstoler for foreldrene. En badevakt var på plass hele dagen.
Vi hadde også tilgang til bassenger, restauranter osv. på nabohotellet Riosol, som er samme eier. Det er også her du finner resepsjonen. Ved å gå gjennom dette hotellet fant vi et flott trappeanlegg med gangvei rett ned til stranden i Puerto Rico, perfekt for turister som oss. Det var ikke så langt å gå til Amadores heller, og taxiene er som kjent raske og rimelige.
Alle vi har vært i kontakt med på hotellet har vært hyggelige og vennlige, det er rolig og fredelig her, og vi kommer gjerne igjen.
(PS. det eneste vi savnet var kost og feiebrett til vår disposisjon på rommet, kanskje det finnes til neste gang?)