Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 184
Vis tilbud
Booking.com
USD 182
Vis tilbud
Agoda.com
USD 178
Vis tilbud
Hotels.comUSD 184
PricelineUSD 200
TravelocityUSD 184
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 036)
Filtrer anmeldelser
1 036 resultater
Vurdering fra reisende
595
300
87
32
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
595
300
87
32
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 1 036 anmeldelser
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Stilrent, freshe farger på rommene, moderne møbler, bra størrelse på rommet. Vi hadde i 8 etasje (øverste) med boblebad på verandaen, noe som var ganske stas.
Fin plassering også, 3minutters gåtur ned til kjøpesenteret.
I 9 etasje er det "chillout bar" med rolig musikk og dempet lys, der er det herlig på kveldstid og selvfølgelig fantastisk å sitte i sola på dagtid da sola ikke kom på verandaen før på formiddagen på denne tiden av året.

Det er endel støy fra uteplasser på kvelds/nattestid som høres veldig godt (dette plager ikke oss, men kanskje andre) og frokostbufféen kunne kanskje vært litt mer variabel, men for all del. Alt i alt 5\5.❤️

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Niacin7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019
Google-oversetting

Dear Niacin7,

What a positive opinion about Servatur Casablanca! You don't know how happy we are to receive the highest score from you.

It's nice to read that the modern decoration and high quality furniture in our rooms (as well as all the equipment they have, such as the jacuzzi) have been to your liking. As you can see, our new Rooftop Chillout allows you to enjoy wonderful views as well as good cocktails with the best music and company. The ideal place to relax after a day of sightseeing around the island. We take note of all those little things you annotate in order to keep improving every day and so that when you come back to visit us in the future, everything will be much better!

We therefore hope that you decide to visit us again soon. Remember that at casablanca@servatur.com you can reach us whenever you want if you want information about prices, make a reservation or request, etc.

Warm regards,
Servatur Casablanca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Var der i to uker i des/jan. Hotellet er et fint turistklassehotell, med mange positive detaljer. Vi hadde ikke noen måltider. Vi hadde også valgt 4. etg, med store terasser. Kjempefint med solsenger og bord+ parasoll. Sola kom til terrassen ca 12.00 og var der til 18.00. Hyggelig personale på hotellet, bra renhold. På den negative siden er kjøkkenet, som er svært lite. Begynner å bli slitt inne i dusj og salong. Det verste var støy fra barer på senteret. Her var det tung bass og høy musikk til ca 03.00 hver natt. Lyden forplanter seg godt opp i dalsiden. På dagtid var det masse hyling og roping i mikrofon fra et av nabohotellene. Hørtes ut som de hadde konkurranser hver dag.
Hvis du vil delta aktivt i nattelivet og ikke bryr deg om den type bråk, så vil jeg anbefale selve hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Obetten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Dear Obetten,

First of all, we would like to thank you for sharing with us your opinion about Servatur Casablanca.

We are very happy that the large terrace of your room has been to your liking. We are sure you made the most of it during your stay to sunbathe. Regarding the kitchen, we are sure it was ideal for preparing some fast food, even more so considering that very few hotels have it. As far as the area is concerned, we're very sorry it wasn't what you were looking for. However, our rooms are totally soundproof and we are sure that the nearby areas such as the beach of Puerto Rico or even Amadores, may have been to your liking. Our main strong point is the climate of the area, so surely you enjoyed the maximum hours of sunshine.

We hope to see you soon again. Remember also that Servatur has other hotels in other areas of the island that may also be of interest to you. Do not hesitate to contact us at casablanca@servatur.com if you need more information.

Kind regards,
Servatur Casablanca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Super hotell for voksene stille og rolig
Bra frokost med ferskt presset appelsinjuice egg, omelett og bacon
+ diverse pålegg
Meget gode senger med dyner
Rengjøring topp med nye håndklær hver dag
Skulle en si noe minus så er det sengene på solterrassen på toppen disse må skiftes ut og tregulv må repareres
Har vært her flere ganger så vi kommet tilbake

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 365terjeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018
Google-oversetting

Dear Terje H.

Thank you very much for taking the time to share your experience in Servatur Casablanca with us.

It is a pleasure to know that you have enjoyed our fully equipped suite and also our varied breakfast with the best local products. As you mentioned, our beds are truly comfy. The rest of our guests is one of the most important aspects for us. Regarding your opinion, we really appreciate your advices and we have taken notes about your comments to study the implementation of improvable actions.

We hope to be your next option on your next holidays. It would be a pleasure to help you with everything you need. We are always at your disposal in casablanca@servatur.com. Feel free to contact us whenever you need it.

Kind regards from the south of Puerto Rico,
Servatur Casablanca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Bra hotell med terasser for de fleste rom. Selvsagt var Jakuzzi på terassen en bra ting.
Lett adkomst med bil og buss ,men for mennesker med dårlige bein er det mye trapper og mye gåing. Det var sol nesten hele dagen . Vi ble advart om støy fra byggeplass og kjøpesentret ,men for oss var det ingen forstyrrende elementer. Betjening var flinke og høflige , bra frokost og restaurant. De hadde det meste av det man trenger for en ferie.
Skal jeg utsette på noe så er det renhold på rommet,renholderne gjorde nok det beste de kunne ,men det virket som tidsforbruket var det viktigste . Dette bør nok ledelsen se på for fremtiden

Romtips: Bestill rom i 4.etg .Store og fine rom og en stor terrasse
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Steinar-kr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018
Google-oversetting

Dear Steinar K,

Thank you very much for taking the time to share your experience at Servatur Casablanca. We are proud to read that we have achieved your expectations.

It is very important for us our guests comments because it is a source of continuous information that is very useful to improve our facilites and servicies following their wishes and preferences. Glad to know that our facilities fit you and you enjoyed your junior suite superior, the one with the jacuzzi on the terrace, the perfect place to get relaxed. On the other hand, thank you very much for your advices and good words about our staff. All our team work with enthusiasm and we are happy our guests can appreciate it. About the location of the hotel, we are on the top of a hill and this is why our hotel is a calm place to disconnect from the ordinary life. You only spend 10 minutes to reach the beach or the centre of Puerto Rico by walking and you can also order a taxi from the hotel (4 euros to the centre).

All Servatur Casablanca will be pleased to welcome you again at Servatur Casablanca. Do not hesitate in contacting us at casablanca@servatur.com if we can help you with anything.

Kind regards,
Servatur Casablanca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Må si jeg ble positivt overrasket over dette hotellet, med god service, hyggelig personale, og alt i alt et renslig hotell. Vi spiste kun frokost der, men den var til gjengjeld utrolig god, med variert tilbehør for en hver smak. Er du på utkikk etter et hotell som er rolig og uten barn, er dette hotellet for deg, hvor du kan slappe av uten å bli nevneverdig forstyrret. Visst jeg skal nevne noe som kunne vært bedre, så var det at sluken i dusjen ofte tettet seg. Personalet skal likevel ha for å alltid være behjelpelig og prøve å rydde opp i problemet.Alt i alt et flott opphold og Vi kommer definetivt igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, finnoy8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear finnoy8,

Thank you very much for taking the time to share your experience at Servatur Casablanca.

We're very happy to read that everything was to your liking. Our staff, as you've already noticed, works hard every day to offer you the best possible stay. As you've written, being an Adults Only hotel gives us the peace and tranquility that our guests want to relax. Regarding the problem with the shower, our maintenance team has already checked it to solve it.

What we're most happy about is reading that you'd like to come back. We will be delighted to have you here again and offer you another unforgettable experience. Remember that you can contact us at any time at casablanca@servatur.com if you need help with your next booking or if you want to make any request.

Kind regards,
Servatur Casablanca

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser