Vi bestilte hotellet gjennom Apollo uten å vite riktig hva vi bestilte.
Måtte først sjekke inn på hotell Maracaibo 20 m nedfor, før vi fikk nøkkel.
Litt vanskelig å finne hotellet Villa Magna, da det ligger diskree til uten skilt og bare en smal tredør inn fra gateplan.
Men når du kommer inn er det åpenbart ikke spart på noe. Marmor, fliser, glass og stål. Veldig gode stoler på stor terrasse. Kjempe god og hard seng. Lite men eksklusivt bad. Stilig stor dusj med glass/dør og stål.
Vi hadde hjørne leilighet på topp og fikk da ekstra stort vindu over kjøkkenbenk. Gir mye lys inn. Vindu er reflekterende så det er ikke så mye solvarme som kommer inn.
Kjøkken er begrenset men greit. Mikro, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, kjøleskap/isboks, kokeplater, gryte og panne. Glass, vin glass, tallerkner og bestikk for 4.
Stor flat tv på vegg med hundrevis av kanaler. Ingen norsk men heller ikke av interesse når en er på ferie.
Porto Rico's flotteste utsikt mot sør. Sol forsvinner i sørvest ca 16:00.
Veldig lite basseng men stort nok for kun 15 leiligheter. Eksklusiv solseng i tre med tykke madrasser. Kun 17 stk men her var det alltid ledig da de fleste gikk til stranda kun 8 min ned.
Stor god matbutikk 25 meter ned bakken. 15 min til kjøpesenter.
Renhold var helt greit. Skifte av handkle vær dag og senge laken byttes 2 ganger i uken.
Eneste minus var at det manglet heis. 4 etg. fra bakkeplan gikk helt greit, men for de med rullestol vil det være upraktisk/umulig.
Ellers kan vi varmt anbefale dette hotellet.