“Restaurantbrsøk”
Anmeldelse av Restaurante Fusion Nube

Restaurante Fusion Nube
Vurdert som nr. 9 av 200 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

En god opplevelse angående mat og service. En av de bedre i Puerto Rico. Kan varmt anbefales for et godt restaurantbesøk.

Takk, Stig O. P

Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Kyllingbryst med geitost og spinat. Smakløst. Kyllingbryst med peppersaus ok. Lang tid før maten kom. Flott anrettet på tallerken men ganske smakløs. Dårlig lukt fra personalet. Hit kommer vi nok ikke igjen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Milo B
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Spiste nydelige forretter bestående av vårruller og lammebrissel utsøkt tilberedt
Til hovedrett hadde vi honningglasert ribbe hvor bare kjøttet falt i fra bena. Til dessert ble det nydelig karamellpudding. Ikke noe å klage på her i gården 😋

Dato for besøk: september 2018
Takk, opplevelsene
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

God mat, uten å være i noen særklasse. Beliggenheten på restauranten er litt begredelig. Veldig hyggelig betjening, som ikke er påtrengende.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bjørn Rishovd R
Anmeldt 30. mai 2018 via mobile enheter

Det var koselig og rolig helt til det ble fult i den lille resturangen. Etter dette ble det kaos med oppføging av bord og høyt støy nivå. God mat, ok vin, men det ble for bråkete og mye venting pga overfylt med gjester.

Vi kommer ikke til og dra hit igjen da dette er en av de dyreste stedene vi også har besøkt.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, tonyaronu

Reisende som så på Restaurante Fusion Nube, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Fusion Nube? Del dine erfaringer!