Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra spisested”
Anmeldelse av Restaurante Nube Fusión

Restaurante Nube Fusión
Vurdert som nr. 5 av 209 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 43
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

God mat og vin (over forventningene over hva man kan finne av matkvalitet i turistområdene). Hyggelig personale som ikke var for påtrengende og hyggelig lokale.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Canaria2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 013)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 1 013 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

En god opplevelse angående mat og service. En av de bedre i Puerto Rico. Kan varmt anbefales for et godt restaurantbesøk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Stig O. P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Kyllingbryst med geitost og spinat. Smakløst. Kyllingbryst med peppersaus ok. Lang tid før maten kom. Flott anrettet på tallerken men ganske smakløs. Dårlig lukt fra personalet. Hit kommer vi nok ikke igjen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Milo B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Spiste nydelige forretter bestående av vårruller og lammebrissel utsøkt tilberedt
Til hovedrett hadde vi honningglasert ribbe hvor bare kjøttet falt i fra bena. Til dessert ble det nydelig karamellpudding. Ikke noe å klage på her i gården

Dato for besøk: september 2018
Takk, opplevelsene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

God mat, uten å være i noen særklasse. Beliggenheten på restauranten er litt begredelig. Veldig hyggelig betjening, som ikke er påtrengende.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bjørn Rishovd R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurante Nube Fusión, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Restaurante Nube Fusión? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.