“Imponert”

Restaurante Fusion Nube
Vurdert som nr. 10 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 31. oktober 2023 via mobile enheter

Kom før åpningstid , det var ittno problem . En fårdrink ble løsningen👍 God mat , veldig god vin, God servise , anbefales 👍

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, andres355

Anmeldt 28. september 2023

God mat og hyggelig betjening.
Har bare gode erfaringer med denne restauranten. Vi har gjennom flere sesonger besøkt stedet.

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Petter B
Anmeldt 10. september 2023

Igjen vært på Nube og fortsatt like fornøyd med mat og service. Håper flere norske og skandinaver finner veien til denne trivelige restauranten.
Mvh Anne og Bjørn

Dato for besøk: september 2023
    • Atmosfære
Takk, Bjørn S
Anmeldt 21. juli 2023 via mobile enheter

Vi kom inn i ett pent lokale. Hyggelig betjening som raskt hilste oss velkommen og ga oss bord og menyene. Fikk raskt noe å drikke. Mange retter på menyen. Vi bestilte Tapas. Det meste var veldig godt. Ikke sikre på Kjøttbollene. Men det andre var godt. Creme Bruleen var rar i konsistensen og for brent på toppen. Litt rar smak også. Hadde ikke kjøpt den igjen. Men alt i alt bra mat. Men det som trakk ned for min del var nabobordet. De var 3 spanjoler som snakket høyt og mye. Og personalet kjente de tydeligvis for de var med på moroa. Jeg vil si at de ble med på bråket. Isteden for å dempe de. Gjennbesøk: Nei.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Gry Anethe L
Anmeldt 16. juli 2023

Vi fikk anbefalt denne og det vi lesta ut fra anmeldelsene her så måtte vi ta oss en tur. Kom til plassen og så uteområdet og tenke vårt, men så ble vi tatt i mot og ble vist til bordet cprt og vi fikk en WOWopplevelse. Fantastiske servitører, som forklarte menyen og lekte med barna.
Resturangen var pen og ryddig, servitørene gikk fint kledd (svart bukse, hvit overdel), slik man forventer av en pen restaurant.
Maten var helt fantastisk. Vi alle spiste opp alt som var på tallerkenen. Både forret, middag og dessert!
Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Sigrid K

Reisende som så på Restaurante Fusion Nube, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Fusion Nube? Del dine erfaringer!