Det var på Lillebror det skjedde. Allsang og gamle norske drikkeviser og slagere på løpende bånd... les mer
God stemning, men kan bli noe ensformig og lite variasjon om man går flere kvelder. Best stemning... les mer
Hyggelig personale, God musikk, God stemning og God drikke. Spiser ofte på Lillebrors Grill house, hvor de har god mat og hyggelige servitører også.
Norskeplassen fremfor noen i Puerto Rico. Muligheter for god internasjonal mat og god drikke.
Lillebror holder trykket
Tipp topp stemning på Lillebrors!
Vi var en god gjeng som besøkte stedet 2 ganger på samme uke. Gode drinker og shotter, personale var veldig hyggelig, og de gav oss masse gratis shots.
Pianomannen spilte våre ønskelåter, og duren gikk!
Minus for at Lillebror ikke spilte da vi var der, mn tror vi kom for sent.
Ta turen!
Med Lillebror bak pianoet kom den ene drikkevisen etter den andre på løpende bånd. Lenge siden jeg har hørt "øl, øl og mere øl, det e det kjekkaste eg veit". God stemning men bare halvfullt lokalet tyder på at musikkutvalget bør fornyes. Morsomt besøk.
Hos Lillebror var det god stemning og fin allsangmusikk (20/2), men stemningen sank noen hakk da kelneren ble surken på oss for at vi ikke klarte å samordne bestillingen, da han kom med en drink bestilte vi en ny, da sa han at han ikke giddet gå fire ganger til same bord... hmmm, trodde det var jobben hans!
Er nok et typisk møtested for nordmenn her i Puerto Rico. Prisene bærer preg av dette, men betjeningen er stort sett hyggelig. En blanding av norsktalende servitører, og noen som tror at de kan norsk.
Pianobaren betjenes fra kl 2100 av en pianist uten sjel. Er mest opptatt av å skifte mellom 2 akkorder på autoplay, mens han skrur febrilsk på knappene på mikseren, og ut kommer det låter som de fleste av gjestene ikke kjenner igjen.
Kl 2200 kommer sjefen selv opp foran pianoet og lirer av seg de samme låtene, i samme rekkefølge, med de samme vitsene som han tydeligvis har gjort de siste årene. Dette er for dårlig, med bakgrunn i at lillebror burde ha et svært stort Répertoire å ta av.
Bare en liten forandring i valg og rekkefølge av låter fra dag til dag hadde gjort underverker for gjestene.
Baren er et hyggelig samlingssted, men ødelegges av entertainere som ser ut som at de virkelig ønsket å være en annen plass enn der dere.