Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales sterkt”
Anmeldelse av VIP Pizza

VIP Pizza
Vurdert som nr. 2 av 210 Restauranter i Puerto Rico
Prisklasse: USD 15 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Bestillte 2 pizzaer her og må få si de var fantastisk god. Kjempe munter betjening og tepper for dem som fryser. Litt vanskelig og finbe ettersom man må gå igjennom sixty nine 2 som er en bar i 3 etasje, men absolutt verdt det.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Thomas R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 264)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 1 264 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig service, nydelig pizza. Et lite stykke Italia midt i Puerto rico. Like bra hver gang, kommer tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Mads B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. januar 2019

Herlig italiensk pizza og musikk mens det vises film fra Italia på motstående husvegg. Kommer ikke nærmere Italia i Puerto Rico.
Ingen "innkastere" på denne restauranten, du må bare vite om den, der den ligger godt bortgjemt. Kan bli litt venting på maten dersom de har mange bestillinger for henting. Dette trekker jeg litt for, men ellers gir jeg de beste anbefalinger.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 330s_lvim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Vi gikk dit på grunn av mange positive anmeldelser her. Vi ble ikke skuffet. Kjøpte to forkjellige pizza, og begge var helt topp. En kan ikke forvente at pizza skal bli så mye bedre enn dette.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Obetten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

For andre gang besøkte jeg VIP Pizza. Også denne gangen spiste jeg VIP Pizza til 12 euro. Fantastisk. Har aldri fått så god pizza i Italia. Eller andre steder.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Egil A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på VIP Pizza, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i VIP Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.