“Mye flott live-musikk.”
Anmeldelse av Heia Norge Bar

Heia Norge Bar
Vurdert som nr. 28 av 207 Restauranter i Puerto Rico
Anmeldt 7. februar 2019

Delikat og god mat, fine medarbeidere som gjør alt for at vi skal ha det bra! Og hit går du når du får lyst på norsk mat og å treffe andre nordmenn.

Takk, Bjørn H

Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Vi har besøkt heia Norge bar ved flere anledninger. Noen ganger bare for å høre på god musikk andre ganger for også middag. Maten de lager og serverer på dette stedet er over gjennomsnittet god. Det beste av alt er at det har med gode perfekt kokte grønnsaker . Kan sterkt anbefale indrefileten som jeg hadde i går.Resten av følge hadde Baby Ribs som også var kjempebra.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, 223ingunn_
Anmeldt 3. februar 2019

Vi besøkte denne baren, som ligger i shoppingsenteret, ved to anledninger, og begge ganger fikk vi nydelig mat og store posjoner. Fin underholdning var det også!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Torill S
Anmeldt 25. oktober 2018

Var her i juli 2018, og ble overrasket og imponert. Har vært her før for å se fotballkamp men har da ikke spist, fordi man skulle på "resturant", etter kampen.
Idag sier jeg hvorfor det ,vi var jo på restaurant allerede.Man får ikke bare sett kampen men man kan nyte de lekreste retter, og jeg nevner i fleng: Babybackribs, Fish and chips,diverse varianter av burger, southern fried chiken, osv, osv.
Ett av de beste kjøkken på øya, med trivelig vertskap, og overkommelige priser.
Etter kvaliteten på maten å dømme er dette 5-stjernres.

3  Takk, Arnt K
Anmeldt 17. september 2018

Theres og Vegar sammen med sitt personale serverer nå den beste maten på senteret i Puerto Rico. Kvalitet i alle ledd, Sommer meny Baybe ribs fantastisk. Burgere de har er nam nam

1  Takk, trondsmiddag

Reisende som så på Heia Norge Bar, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Heia Norge Bar? Del dine erfaringer!