Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye flott live-musikk.”
Anmeldelse av Heia Norge Bar

Heia Norge Bar
Vurdert som nr. 11 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Prisklasse: USD 4 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. februar 2019

Delikat og god mat, fine medarbeidere som gjør alt for at vi skal ha det bra! Og hit går du når du får lyst på norsk mat og å treffe andre nordmenn.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5357 av 123 anmeldelser

Anmeldt 7. februar 2019 via mobile enheter

Vi har besøkt heia Norge bar ved flere anledninger. Noen ganger bare for å høre på god musikk andre ganger for også middag. Maten de lager og serverer på dette stedet er over gjennomsnittet god. Det beste av alt er at det har med gode perfekt kokte grønnsaker . Kan sterkt anbefale indrefileten som jeg hadde i går.Resten av følge hadde Baby Ribs som også var kjempebra.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, 223ingunn_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019

Vi besøkte denne baren, som ligger i shoppingsenteret, ved to anledninger, og begge ganger fikk vi nydelig mat og store posjoner. Fin underholdning var det også!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Torill S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2018

Var her i juli 2018, og ble overrasket og imponert. Har vært her før for å se fotballkamp men har da ikke spist, fordi man skulle på "resturant", etter kampen.
Idag sier jeg hvorfor det ,vi var jo på restaurant allerede.Man får ikke bare sett kampen men man kan nyte de lekreste retter, og jeg nevner i fleng: Babybackribs, Fish and chips,diverse varianter av burger, southern fried chiken, osv, osv.
Ett av de beste kjøkken på øya, med trivelig vertskap, og overkommelige priser.
Etter kvaliteten på maten å dømme er dette 5-stjernres.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Arnt K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Theres og Vegar sammen med sitt personale serverer nå den beste maten på senteret i Puerto Rico. Kvalitet i alle ledd, Sommer meny Baybe ribs fantastisk. Burgere de har er nam nam

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, trondsmiddag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heia Norge Bar, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Heia Norge Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din