Vi bodde først på et Premier rom første natten. Rommet var litt lite og rent, men Det luktet mugg på rommet, som lå svært mørkt til i et hjørne i 1 etasje. Vi valgte å betale for oppgradering til Premier Seawiev, og fikk et fantastisk stort rom og baderom med lekker design, og igjen var det gullende rent. Det er 6 "rekkehus" som omkranser et svømmebasseng 10 m fra stranden. Virkelig nydelig. Bassenget er ikke så stort, og en bygning med mange rom på kortsiden av bassenget benytter også dette. Det førte til MYE lyd fra lekende barn og supportive foreldre fra kl 9-18 hver dag. Det må man være klar over, at fred og ro på terrassen kan du bare glemme. Og svømme i bassenget er det lite plass til. Vi flyktet i stedet over til en bukt som heter La Luna beach på den andre siden av resorten. Stille og fredelig; en idyll! Frokosten var helt OK, men noe busy. Vi spiste lunsj to ganger, og det var helt gjennomsnittlig. Restauranten står nesten tom bortsett fra til frokost. Årsaken må være kjedelig mat og høye priser på vin. Ca 3 ganger pris på vinglasset. Vi kommer gjerne tilbake, men da bor vi heller på en av hyttene ved La Luna Beach. Eller om dette området gjøres om til pool for voksne. Som mange andre hoteller har gjort, betaler vi gjerne for et rom på Premier Seawiev.