Vi var 3 voksne og 2 barn som bodde 14 netter på Le Vimarn Cottages and spa. Vi ankom 15 des og dro hjem 29 des. Vi kjørte buss ca 2 timer fra Bangkok til Ban Phe. Tok deretter båt 15 minutter og ankom direkte på stranda foran resepsjonen. Det var en fantastisk ankomst. Vi ble tatt godt i mot av personalet. Bungalowene er store og pent innredet. Standarden ok. Sengen var litt for hard for min smak men det gikk greit. Beliggenheten er helt nydelig. En vakker hage omkranser bungalowene. En fantastisk strand med helt klart vann. Langgrunt og lite bølger. Stort sett veldig rolig bortsett fra en del dagsturister som besøker øya. Thai maten på the Buzz var god. Frokosten var grei. Personalet var utrolig serviceinnstilt og hjelpsomme. Vi var heller ikke spesielt plaget med mygg eller andre krypdyr. Dette er et sted for de som ønsker fred og ro. Det var stille på kveldene. Man kan ta taxi for ca 200 baht (40 nkr) til sentrum av øya. Der er det flere butikker, minibanker og restauranter. Det eneste minuset var at det var dyrt ift andre steder i Thailand, men absolutt verdt å besøke denne øya.