Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost og lunsj”

Jamie Oliver Vienna Airport
Vurdert som nr. 1 av 64 Restauranter i Schwechat
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

God mat og vår servitør Marcel Poruban var veldig hyggelig og passet på at vi var fornøyd hele tiden.
Anbefales

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Thomas_Thronaes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MilanL254, Manager på Jamie Oliver Vienna Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019
Google-oversetting

Dear Thomas,

thank you kindly for your lovely words. It's highly appreciated.

Kind Regards,

Milan Liska
JI Vienna Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 1 161 anmeldelser

Anmeldt 3. desember 2018

Fantastisk mat og meget god service. Vi ble servert av servitør Marcel Poruban. Maten kom overraskende raskt, og det de ikke hadde på menyen fikk vi servert uansett. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, johanmartin1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MilanL254, Manager på Jamie Oliver Vienna Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Dear Johanmartin,

thank you kindly for your lovely message. I will pass your praise to Marcel and hopefully we will see you soon again.

Warm Regards,

Milan Liska
JI Vienna Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Etter å spist på Jamies deli, anbefaler jeg, la det vær. Sur betjening, suppa var grei, hovedretten varma fra microbølgeovn, og vannet de serverte var fra flaske til 10€ for literen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, snorrek2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Milan L, Manager på Jamie Oliver Vienna Airport, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2018
Google-oversetting

Dear Snorre,

unfortunatelly we are not using microwaves for cooking in our premises. Perhaps you should speak to a relevant person to pass your feedback if you are not satisfied with our products. We are always happy to help.

Best Regards,

Milan Liska
JI Vienna Airport

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1 uke siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1 uke siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jamie Oliver Vienna Airport, så også på

Schwechat, Niederösterreich
Schwechat, Niederösterreich
 
Schwechat, Niederösterreich
Schwechat, Niederösterreich
 

Har du vært i Jamie Oliver Vienna Airport? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.