Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Booking.com
Priceline
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
36
30
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
30
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 73 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Overnattet her da vi var i Geiranger nå i sommer. Lå i telt helt oppe ved fossen. Flott beliggenhet, fint sanitæranlegg, og grei lekeplass. Fint sted å være, enten man er liten eller stor. Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FjeldR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Flott campingplass, i ulike nivåer. Ligger litt oppe i lia for Geiranger sentrum. Flott sanitæranlegg og veldig hjelpsomt og hyggelig vertskap!! Vi teltet med lavo, men de har hytter også. Familie på 4 voksne og en hund.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Bidronning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Jeg og ei venninne leide campinghytte (med
bad) 3 netter. Godt utstyrt på kjøkken og god plass med stort bad. Hadde også veranda hvor vi hadde delvis god utsikt utover Geirangerfjorden.

Vi kjørte til ulike steder i Geiranger hver dag, så lokaliseringen av campingen var god med tanke på dette.

Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, annemaaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018

Vinje camping var en fin campingplass, med rene kjøkken, toalett og dusjfasiliteter.
Mye skrått terreng, som gjør det noe utfordrende å få plassert camingvogn eller bobil rett. Man kan låne klåsser, for å prøve å rette opp.
Trekker ned at det heller ikke her er oppmerkede plasser, som gjorde at vi ble litt blokkert fra å komme oss ut. Men snakket med naboene, så de ryddet plass på kvelden så vi kom oss frem når vi dro tidlig på morgenen.
For å gå til Geiranger sentrum så er det rundt 1 km, hvor rundt 200 m er langs veien.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, RogerU_76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Flott plass. Hyggelige folk som driv plassen. Godt plasserte strømuttak og vannkraner. Ferske brød fra Geiranger bakeri kvar morgon! Bra leikeplass. Godt tilrettelagt for grilling og bålkos under berget.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 429stianv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser