Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (263)
Filtrer anmeldelser
263 resultater
Vurdering fra reisende
97
91
50
17
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
97
91
50
17
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 263 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med fantastisk utsikt, liggende midt i en hårnålsving. Selv vi hadde rom ved veien, merket vi ikke trafikken.
Superhyggelig betjening i en fantastisk atmosfære. Veldig god mat med lokalt øl i restaurangen. Bra frokost, tross coronna.
Rommet var veldig bra og rent med verdens beste senger og et supert bad. Grei parkering på utsiden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Gammelt hotell. Bra lokalt øl på tapp. Meget god frokost tross corona begrensninger. Fantastisk utsikt. Det som trekker ned var at jeg så et sølvkre på badet og badet var noe gammelt. Det må kanskje forventes på et sånt gammelt hotell?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, C8864WRthomasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Gammel hotell, trenger oppussing.
Vi fikk to rom og renholdet der var langt fra bra!! Gamle rester i dusjen og mye gammal støv ellers i rommet. Lite hyggelig.
Fantastisk belligenhet! Rett ved turmuligheter og utsikt så klart.
Utrolig hyggelig og vennlig personalet. Vi ble oppringt på forhånd med info om at den korteste veien var stengt og fikk forslag til ny rute. Frokosten og middagen var ok.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, monichur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Lite folk og strålende vær. Ypperlig service fra betjeningen med fantastisk utsikt. Maten var også veldig god. Tradisjonsrikt hotell med mye historie. Anbefales på det sterkeste nå som Norge etterhvert åpner opp igjen.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 141jann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Vi var på gjennomreise og stoppet for en lunsj. Fiskesuppe og burger ble valgt og vi var alle svært fornøyde. Servicen var vennlig og utsikten fra restauranten var helt utrolig! Etter at vi hadde kjørt videre ble vi oppmerksom på at min bror med down syndrom hadde glemt igjen en cap som han var svært glad i. En e-post dagen etter ble besvart umiddelbart, cap'en var funnet og sendt raskt til min bror. Til hans store glede. Vi takker for servicen!!! Jeg kan ikke uttale meg om rommene, men anbefaler absolutt å stoppe her og nyte mat og utsikt. Komme seg litt bort fra sentrum i Geiranger som i alle fall på en sommerdag kan være fullt og masete.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, ilise2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser