Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 256
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
97
91
49
16
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
97
91
49
16
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 261 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig hotell. Fikk rom mot selve Geirangerfjorden, og det må en nesten ha når en bor så høyt oppe med den muligheten til utsikt. Magisk.
Rommet var ikke stort, men alt var rent og senga var god.
Vi spiste pannestekt torsk og hamburger. Maten smakte veldig godt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 68marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Perfekt sted å overnatte i Geiranger. Vi hadde ett familierom med nydelig utsikt og masse sjarm! Hyggelig personale og veldig god frokost løst på en flott måte uten buffet. Personalet var effektive og serverte oss det vi ville ha med en gang. Tok så en deilig kaffekopp ute på ulike verandaer etter frokost med den beste utsikt og ro i sjelen.

Gode senger og deilige dyner!

Vi var en voksen og to ungdommer på tur. Koste oss i baren på kvelden med god drikke og kortspill. Siden kokken hadde gått hjem når vi ankom sent på kvelden, var vi velkomne til å spise vi medbrakte rundstykker.

Takk for oss!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, lindaoverbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på 4 som hadde et utrolig flott opphold på hotell Utsikten. Beliggenhet, stemningen, service fra de ansatte og maten var utrolig bra. De bærer navnet utsikten med rette.
De løste frokosten - i coronatiden utrolig bra.
Vi glemte kosedyret til minstemann. Da vi ringte de hadde de funnet ham og tilbød seg å sende dette hjem til oss. Det reddet dagen for minstemann og viser en utrolig service.
Vi kommer gjerne igjen og anbefaler dette hotellet på det varmeste.
Dette er et hotell med sjel.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, HPOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Koselig hotell med fantastisk utsikt, liggende midt i en hårnålsving. Selv vi hadde rom ved veien, merket vi ikke trafikken.
Superhyggelig betjening i en fantastisk atmosfære. Veldig god mat med lokalt øl i restaurangen. Bra frokost, tross coronna.
Rommet var veldig bra og rent med verdens beste senger og et supert bad. Grei parkering på utsiden.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, Gunnar_Kristiansand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Gammelt hotell. Bra lokalt øl på tapp. Meget god frokost tross corona begrensninger. Fantastisk utsikt. Det som trekker ned var at jeg så et sølvkre på badet og badet var noe gammelt. Det må kanskje forventes på et sånt gammelt hotell?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, C8864WRthomasb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser