Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Priceline
ZenHotels.com
Agoda.com
Se alle 5 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (385)
Filtrer anmeldelser
385 resultater
Vurdering fra reisende
256
98
21
6
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
256
98
21
6
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 385 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

Flott plass litt utenfor folkehavet, nydelig utsikt utover fjorden, rent og pent, god internettforbindelse. Hyttene var små men smart innredet og god kvalitet. Hva mer kan man ønske seg bortsett fra enda bedre mulighet til å få ladet elbil, kanskje montere en 16A ladestasjon på noen av hyttene? Det vil være fremtidsrettet og sørge for ekstra popularitet blant bilturistene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Knutor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi var svært fornøyd med våre tre dager her i juli 2020. Vertskapet var veldig hjelpsomme og kom med tips og informasjon helt uoppfordret. Da vaskemaskinen var på reprerasjon tilbød de seg å vaske for meg i sitt vaskeri. Hytta vi bodde i var koselig, relativt nyoppusset og praktisk innredet. Kan absolutt anbefale å bo her. Vi var 2 v + 1 b

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, hamme2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Vi var to voksne å to tenåringsgutter på Ferie...
Er andre gang vi tar turen til Geiranger, å synes det var like fint som sist gang.
Det er sikkert ikke umulig att det blir flere turer dit. Vi koset oss hadde fine dager med flott vær

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, molstadroger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Perfekt beliggenhet, fint utsikt, hyggelig betjening, alt finnes i hytten, lett å finne fram, utleie av båt, kanon, parkering ved hytten, kiosk hvor du kan finne alt av diverse varer man trenger. Anbefales sterkt

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 819fahimn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Flott beliggenhet og koselige personell. Vi var heldige at vinteren 2020 så var det masse snø på fjellet combinert med fin vær i Juni det forårsaker mange fosser. På kvelden når det er stille det høres som om du sailer i Cruise skip.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, mbandeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser