Skulle egentlig ta båten over, men var fullt, så endte med å gå begge veiene og brukte ca 2,5 time hver vei. Veldig fin tur og superfin utsikt over de syv søstre da vi kom frem. Absolutt verdt det.
Midt i snøsmeltingen og sommervarmen er søstrene skjeldnere vakre. På denne tiden står «friaren» i full brus på motsatt side av fjorden. Folkefantasien lenge leve!
Dette er ikke så mektig som i gamle dager! Nå var det så vidt det var noe vann der i det hele tatt. Skal det fortsette slik er dette ingen turistattraksjon lenger.
Flotte fosser som gjør seg veldig bra på bilder fra skageflå. Anbefaler sightseeingbåten som går ut Geirangerfjorden. Den er litt dyr (315 kr), men verdt pengene.
Det visstnok syv fosser men vi opplevde bare 5 som egentlig ikke hadde mye vannføring. Men det så vakker natur i området at det er snart glemt
Ta en guidet fergetur fra Hellesylt til Geiranger så får du en unik opplevelse du sent vil glemme. De syv fossefall er majestetisk .