Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Ulike måter å oppleve Seven Sisters på
fra USD 59,99
Mer informasjon
fra USD 59,99
Mer informasjon
fra USD 133,32
Mer informasjon
Anmeldelser (924)
Filtrer anmeldelser
924 resultater
Vurdering fra reisende
522
263
119
17
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
522
263
119
17
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 924 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Skulle egentlig ta båten over, men var fullt, så endte med å gå begge veiene og brukte ca 2,5 time hver vei. Veldig fin tur og superfin utsikt over de syv søstre da vi kom frem. Absolutt verdt det.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, alvahaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Midt i snøsmeltingen og sommervarmen er søstrene skjeldnere vakre. På denne tiden står «friaren» i full brus på motsatt side av fjorden. Folkefantasien lenge leve!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Dette er ikke så mektig som i gamle dager! Nå var det så vidt det var noe vann der i det hele tatt. Skal det fortsette slik er dette ingen turistattraksjon lenger.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Flotte fosser som gjør seg veldig bra på bilder fra skageflå. Anbefaler sightseeingbåten som går ut Geirangerfjorden. Den er litt dyr (315 kr), men verdt pengene.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 385eivinde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2018

Det visstnok syv fosser men vi opplevde bare 5 som egentlig ikke hadde mye vannføring. Men det så vakker natur i området at det er snart glemt

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, halfdan t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser