Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pølse”
Anmeldelse av Naustkroa

Naustkroa
Vurdert som nr. 8 av 12 Restauranter i Geiranger
Prisklasse: USD 10 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte spesialiteten 'Kokmør' her. Godt laget og fint presentert på fatet. Gode smaker, det var det eneste som skilte seg ut på menyen. God service, god opplevelse. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (179)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 179 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Koselig kro med en hyggelig uteplass på baksiden mot fjorden.
Scoret ikke på fiskesuppa vi bestilte. Mye mel, bittesmå reker og noen poteter.
Er vel preget av turister.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Helt forglemmelig mat, men greit nok. Vi kjøpte hamburgertallerken, kyllingsalat og kyllingwok. Gatekjøkkenkvalitet. Deilig med plass ute i skyggen, og maten kom relativt raskt. God service og hyggelig betjening. Er ikke stedet

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Trine1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Flatt øl, elendig mat (fant ikke et fiskestykke i bacalaoen) og service så som så! Synd at man ikke har lært noe som helst etter å ha drevet stedet i 30 år!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, steinrogers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RagnhildF3, General Manager på Naustkroa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Hadde venta på denne reviewen, så eg kunne finne ut kven du var Stein Roger S. Det er mange ting ein lærere på 30 år og det er at folk er ikkje vande med å bli møtt av sjefen når dei klager på ølet, kun for å få seg ein runde til på huset. Vi er stolte av å servere kvalitets øl frå eige bryggeri i Geiranger. På eit 20 liters fat som er ferskt av dagen smaker alle øla likt og ja det blir ikkje tilsatt kullsyre. Kunden har ikkje alltid rett, det er det berre kunden som trur. Synd du ikkje likte bacalaoen vår, som vi koker lenge og vel så stykka med fisk smuldrer opp. Ein favoritt blant våre kunder.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Flott sted, fint innredet og god mat. Derimot måtte vi vente i en time på maten og ikke følte vi oss kompensert for denne tiden. Skjønner det var travelt, men det var flere som fikk mat før oss som kom etter eller samtidig. I tillegg ba vi om pizza uten Brieost, noe som vi ikke fikk. Hyggelig betjening og flott utsikt fra varandaen

Dato for besøk: juni 2020
Takk, BjornIsak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Naustkroa, så også på

 

Har du vært i Naustkroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din