Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk Service og Mat”
Anmeldelse av Naustkroa

Naustkroa
Vurdert som nr. 10 av 14 Restauranter i Geiranger
Prisklasse: USD 8 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2021

Vi var 3 venner som var på kjøre tur fra Ålesund og skulle ha oss middag, vi var her ca.20min før dem stengte og spurte om dem kunne fikse noko mat, selv om kjøkkenet var stengt fikk vi servert en fantastisk god pizza, anbefaler stedet

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, sveinivarc3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (214)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 214 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Anbefaler å styre unna her. Det virket som det var ingen som visste hva de gjorde, det var en fyr som løp rundt og holdt styr på de ansatte som løp rundt som hodeløse høner, og vi var ikke mange gjester der engang. Minner meg om da jeg på ungdomsskolen var på ungdomsklubben, en haug med folk på kjøkkenet, fullt kaos og halvfabrikat mat som ikke blir god. Det tok lang tid fra vi satt oss til vi fikk meny, og noen som kom etter oss ventet over ett kvarter før de fikk meny. Vi bestillte pizza, men det tok litt over en halvtime, kanskje 40 minutter før vi fikk en halvbrent pizza som hadde blitt kald før vi fikk den. Hvordan får du til å brenne en pizza og i tillegg servere den kald, ikke lunken, men kald? I tillegg så hadde vi bestilt litt pommes-frites på siden, men den påstod servitøren (en annen enn han som tok bestillingen ) som serverte aldri hadde blitt bestillt. Han var villig til å ordne ny pommes-frites til oss, men det fristet lite å vente enda en halvtime. Da vi skulle betale fikk vi heldigvis litt avslag siden vi ikke fikk pommes-frites. De tok ikke mastercard, hvilket er litt rart, men egentlig ikke et problem, da kom servitøren med en lang stakkarslig historie om at de problemene de har hatt, så vi liksom skulle synes synd på de, så da måtte vi stå der ubehagelig lenge å høre på sørgevisa hans. Dette spisestedet har ikke livets rett, ingenting er på stell her. De har tilogmed slettet seg fra Google maps pga negative reviews.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, olafk741
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Venta over 1 time på maten, og når vi fikk den var den iskald. I tillegg satt vi nesten i fanget på de som satt rundt oss, så de opprettholdt ikke smittevernsreglene i det heletatt. Dårlig service av servitørene var det også.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, justinek2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Forferdelig mat. Forferdelig service. Fikk ikke riktig mat, halvfabrikata pizza som var kald. Venta 35 min i en nesten tom restaurant.
Styr unna.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 65liede
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Overraskende god mat anbefaler blåskjell og laks. Litt lang ventetid, men verdt det. Hyggelig betjening.. Terrassen nede er fantastisk, men vi spiste oppe8 stk. anbefaler blåskjell, fiskesuppe og American burger. Her er det ordentlig kokker som er opptatt av smak.. Litt lang ventetid som sagt men det har det vært hele tiden på vår reise. Beste måltidet hittil

Dato for besøk: juni 2021
Takk, RunarT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Naustkroa, så også på

 

Har du vært i Naustkroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.