En fantastisk utsiktspunkt! Fin kaffe/butikk samt toaletter på toppen. Absolutt en fordel å reise opp i klarvær. Fin vei helt til toppen!
Dette er magisk på fine dager! Utsikten er akkurat så fin og nydelig som på turist brosjyren.
Men det å fakturer fulle inngangspenger i død-perioden før skoleferien når Norge er stengt for utenlandske turister og det er nada fasiliteter. Det er absolutt ikke fair. Det burde være nedsatt pris inntil wc/kafé er åpen.
Jeg er ikke motstander av inngangsbilletten men det føles stivt når det ikke er noen fasiliteter.
Kafeen var stengt, åpner i juli sto det når vi kom på toppen. Kunne vell stått før vi betalte oss inn å kjørte opp også 😜
Fantastisk utsikt! Dalsnibba er lett tilgjengelig med bil og gir en helt spektakulær utsikt 360 grader.
Fantastisk utsikt. Vi lurte på å droppe dette, men valgte likevel å kjøre opp ditt når vi først var i område. Det var en spesiell følelse å være der oppe! Angret ikke!
Helt fantastisk opplevelse! Flott tillaget på toppen, og blir enda bedre når alt er ferdig bygget. Koster 200 kr pr bil, men er så inderlig verdt pengene! Anbefales på det sterkeste!