Må få med seg, utrolig utsikt.
Noe man bør få med seg om man er i geiranger området
Kjørte opp, bratt kjøretur, ca 40min fra geiranger sentrum.
Kr 270 pr person bil , bom før toppen.
Må få med seg, utrolig utsikt.
Noe man bør få med seg om man er i geiranger området
Kjørte opp, bratt kjøretur, ca 40min fra geiranger sentrum.
Kr 270 pr person bil , bom før toppen.
Flott lagd vei oppover, oppover og OPPOVER fra Geiranger til Dalsnibba 1600 moh. Øverst var det gode parkeringsmuligheter og kiosk/kafé med mye plass samt utsalg av diverse. Veien opp hadde flere muligheter for stopp underveis. Utsikten vet vi fra bilder er helt fantastisk- dessverre lå tåken lav da vi var der og utsikten ble deretter😜 Men vi fikk tatt flotte bulder både på veien opp og ned!
Fordi hele opplevelsen ( bilturen, utsikten og følelsen) var eksepsjonell gis full pott. Helt fantastisk å få være en del av naturen på denne måten.
Jeg syntes 250 kr er drøyt for å se naturen og syntes det er synd man skal ta betalt for det. Ellers har vi likevel konkludert med at det var verdt der.
Anbefales
Bilturen opp var spennende. Utsikten på toppen var speltakulær. Absolutt verdt turen opp.
Butikkene var stengt da vi var der.
En fantastisk utsiktspunkt! Fin kaffe/butikk samt toaletter på toppen. Absolutt en fordel å reise opp i klarvær. Fin vei helt til toppen!
Dette er magisk på fine dager! Utsikten er akkurat så fin og nydelig som på turist brosjyren.
Men det å fakturer fulle inngangspenger i død-perioden før skoleferien når Norge er stengt for utenlandske turister og det er nada fasiliteter. Det er absolutt ikke fair. Det burde være nedsatt pris inntil wc/kafé er åpen.
Jeg er ikke motstander av inngangsbilletten men det føles stivt når det ikke er noen fasiliteter.