Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nei nei, Corona eller ikke,”
Anmeldelse av CafèOlè

CafèOlè
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Geiranger
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nei nei, Corona eller ikke, holder ikke mål.
Overfylte bord som ikke ble ryddet, ingen som tørket av bordene, ingen Corona regler. Spiste bare en svele og det var så som så.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (168)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 168 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Super og utrolig koselig cafè. Vi pleide og komme hit hver morgenen og bestilte svele og kaffe, iskaffe og laksesmørbrød. Utrolig hyggelig betjening som var serviceinnstilte og tok oss godt i mot. Svelen var utrolig stor og god og kaffen smakte godt. Kommer hit neste gang vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, BjornIsak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2018

Trivelig sted i smørøyet av vakre Geiranger. Både inne og uteservering. Pent interiør og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, halfdan t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017

Kaffen var ikke mer enn ok, og det tok utrolig lang tid å få den servert. Er nok litt for travelt i juli.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Roger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Cafe Ole skuffer! Etter en natt i telt og litt småkjølig morgen gledet vi oss til å ta ett bedre kafé besøk i Geiranger. Fikk servert overpriset eplekake med vaniljeis. Eplekaken var kald. Kakaoen var kald, smakløs og tynn. Skuffende! Ikke verdt besøket.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 183stain_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på CafèOlè, så også på

 

Har du vært i CafèOlè? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din