Hei, jeg og kjæresten har vært på cafe Ole opp til 5 ganger, og kan med sikkerhet skrive at vi har mottatt den samme dårlig servicen hver gang. Det er sommer å mange ung jenter bak kassen som jobber UTROLIG treigt, og når man spør et spørsmål som "hvilken suppe har dere", får vi til svar "vet ikke" og ikke vil de sjekke det heller. Vi spurte også om de kunne fjerne noen soltørkede tomater fra en sandwich en annen dag, og fikk et frekt svar tilbake om at DET kunne vi få lov til å gjøre selv. (Det er ingen problem i å be meg om å gjøre det, men det handler om måten det ble sagt på)
Skjønner at det er mye folk på sommeren, men effektiviteten er ikke på plass, når det er 4 stk forran oss i køen måtte vi vente i hele 30 minutter før vi fikk bestille vår mat og ser heller ikke noen som har ansvar for at servicen opprettholdes.
Maten er veldig god, og har tidligere alltid kommet tilbake på grunn av dette, men er utrolig kjipt at noe så enkelt som å være hyggelig skal ødelegge for en slik plass. Håper noen stepper inn å rydder opp i dette slik at vi fortsette å dra tilbake hit.