Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Brasserie Posten

Brasserie Posten
Vurdert som nr. 2 av 12 Restauranter i Geiranger
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Kanskje den beste hamburgeren jeg har spist. Super service fra vi kom til vi dro. Utfordringer ble taklet veldig profesjonelt.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Rybka83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (523)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 523 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2020

Flott sted hvor du kan nyte mat og vin i "fjæra". Servitørene var kjappe og informative, god mat og godt kortreist øl.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hallstein E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelig atmosfære. Jeg spiste kjebab, som var utrolig godt, samboer spiste grillet kalv. De tilslørte postpikene vi hadde til dessert, var helt perfekt - frisk og godt, ikke for søtt. Praktisk med meny på qr-kode. Hyggelig og oppmerksom servitør - vi måtte vente litt lenge på å få betalt, men det var også det eneste minuset. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, ingridw146
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vil virkelig anbefale brasserie posten's service og deres kalvestek. Mør og god, med godt tilbehør. Godt utvalg i drikke som egner seg til alle retter.

Dato for besøk: august 2020
Takk, amuan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Hadde en supergod opplevelse med to venner! Vi måtte vente litt i kø da det var restriksjoner grunnet covid og mye folk, men ventingen var verdt det! Maten var nydelig og kan virkelig anbefale kjebaben og pavlovaen til dessert! Vi spiste fiskesuppe til forrett, som også anbefales. De hadde menyen på mobil som både var praktisk og covid-vennlig.

Alle tre var veldig fornøyd, til og med hun som var vegetarianer. (Hun anbefaler rødbeteburgeren).

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Juliemaao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasserie Posten, så også på

 

Har du vært i Brasserie Posten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din