Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott sted”
Anmeldelse av Brasserie Posten

Brasserie Posten
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Geiranger
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra mat. Spiste ørret. God og imponerende ølmeny. Flott terrasse. Lang kø, men verdt det Stenger litt tidlig som alt annet I Geiranger

Dato for besøk: juni 2021
Takk, RunarT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (546)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 546 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god service og mat! Anbefales på det sterkeste hvis man først er i Geiranget. Lokal, velsmakende mat, god drikke.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 547_sek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og drikke. Stort utvalg ‘spesial’ øl.
Hyggelig personale. Do fasiliteter og fasadebildet trekker noe ned, men ikke nok til å gi en 4;-)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Climber52125566758
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021 via mobile enheter

Reddet dagen, beste burgeren jeg har spist. Fornuftige priser, flinke ansatte , rask mat og ikke minst meget god dessert!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Departure44760471644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021

Vi spiste på flere steder mens vi var i Geiranger, dette var det desidert beste. Fiskesuppa var god, og sjøørreten var virkelig fantastisk. Veldig god service, og hyggelige servitører

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 777maritm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brasserie Posten, så også på

 

Har du vært i Brasserie Posten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.