Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt et besøk i Geiranger ”
Anmeldelse av Brasserie Posten

Brasserie Posten
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Geiranger
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Vi har vært her ved 2 anledninger, august 2020 og august 2021. Begge gangene opplevde vi hyggelige ansatte og veldig god mat, uten å betale i overkant mye. Vi fikk begge gangene uoppfordret en skål vann til hunden, som er veldig hyggelig

Dato for besøk: august 2021
Takk, Jonas M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (546)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 546 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Dessverre hadde jeg liten tid til å spise her, for andre gang i år, men FOR EN MATOPPLEVELSE jeg fikk også denne gangen! Ikke bare ser maten himmelsk ut, den smaker også himmelsk. Jeg kan ikke annet enn å anbefale fiskemåltidet på det aller sterkeste! Det koster, men det smaker enda bedre!! Fikk anbefalt dessert, hvit sjokolademousse - sammen med hovedrett - jeg får vann i munnen til og med nå dagen etter jeg skriver dette. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 423ketilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Bittelite lokale (men med uteservering på begge sider) og veldig god mat! Vi hadde «Geirangerfjøl» og pizza «Kraftkar» - begge anbefales sterk!
Betjeningen var svært blide og serviceinnstilte- tipp topp, tommel opp!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 13ferie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god mat!
Akkurat passe utvalg, ved bordet ble bestilt kalv, fisk og storfeburger, alle kjempe fornøyde!

Dato for besøk: august 2021
6  Takk, monicabellucci123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Anbefaler alle å booke bord her for middag hvis dere er i Geiranger! Fantastisk mat, jeg spiste kalv med grønnsaker og bearnaise, og det var helt nydelig. Følget spiste burger, og den var visst også veldig bra.
Utrolig flinke og hyggelige ansatte. Kjempefint, lite lokale. Fint å sitte ute også for de som ønsker det :)
Vi kommer tilbake neste gang!

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, lyngz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Brasserie Posten, så også på

 

Har du vært i Brasserie Posten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.