Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Restaurant Hyskje

Restaurant Hyskje
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Geiranger
Prisklasse: USD 31 - USD 41
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Jeg og en venninne unnet oss en natt på Grande Fjord Hotel og booket oss bord til middag i restauranten. De serverte buffé, med kortreist Indrefilet som hovedrett - i tillegg til flere fiskeretter og skalldyr. Det var et perfekt utvalg, ikke for mye slik man ofte opplever der maten bærer preg av å være masseprodusert. Her smakte alt nydelig og vi var enige om at dette var en av de beste måltidene vi har spist på hotell. Det samme kan sier om frokosten - fra omelettstasjon til desserter..
En fantastisk god restaurant med fokus på god kvalitet og service! (Og selvfølgelig ingenting å utsette på utsikten). Vel verdt et besøk - og vi kommer definitivt tilbake neste gang vi besøker Geiranger!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Tone G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (78)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 78 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2020

Vi var der på slutten av sesongen og da hade de kanskje ikke så mye å velge på. Vi spiste en treretters og alle rettene var helt topp.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kyrre F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her 2 kvelder. God og variert buffet! God mat, hyggelig personale, hjelpsomme servitører og gode tiltak mtp. corona! Tar oss gjerne turen tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 947maritr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra, god og hyggelig service. Spiste skalldyr og det var godt. Det eneste vi hadde å utsette var at krabben var nok kokt litt for hardt, så vanskelig å få ut noe kjøtt....
Bør besøkes når man er i Geiranger!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi ringte å booket på vei ned fra fjelltur og fikk et flott bord like etter. Super mottakelse, fantastiske omgivelser og utsikt. Begge bestilte laks, en gikk for en fin pinot grigio og en annen en alkoholfri drink, hvor begge deler funket fint til maten. Servicen stoppet opp etter at maten var servert, noe som var veldig synd. Det kunne vært flere stjerner hvis vi fikk bedre oppfølging, men ble drit lei av å vente og sitte i oppvaska så gikk heller til baren for å be om regningen i stedet for å utforske menyene videre. Hyggelig personalet, men uorganisert og uoppmerksomme på en tilsynelatende rolig kveld.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, davidnil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Hyskje, så også på

 

Har du vært i Restaurant Hyskje? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.