Ved ankomst til hotellet, ble vi fristet av resepsjonisten en 3 retters middag i deres fine restaurant. Som forrett sto en fiskesuppe. En klassisk base kjøpt fra grossist hvor de bare tilfører litt fisk, denne var Ok - minus. Hovedrett kunne du velge mellom kylling eller laks, vi prøve begge. Kyllingen ble servert med en potetmos, ratatouille og paprikasaus. Sausen var Ok, ratatouillen var kokt i hjel, noen kraften fra grønnsakene som ble med på tallerken vitnet om. Kyllingen var tørr.. Laksen var servert av en hvitvinssaus, pannestekte poteter og ratatouille. Først og fremt var potetene kokt , ikke pannestekt som de sto i menyen. Laksen var ihjel dampet, og grønnsakene led samme skjebnene som ved kyllingen. Til dessert var det brownie med is.. hva kan gå galt her? Den var selvfølgelig tørr som en skosåle.. Ungene som var med fikk burger med pommes frites. Vi møtte sende denne tilbake da pommes’n knapt var stekt, selv på 2 forsøk slet de med å få til en ordentlig stekt pommes frites. Dette hadde ikke blitt slakt, om de ikke la opp til at dette skulle være en restaurant i øvre sikte, med hvite duker og tøy servietter.. styr unna, til de har sendt «kokken» på kokke kurs.. et gatekjøkken nede i gata, der får du det du forventer :)