Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Ulike måter å oppleve Geiranger Fjordservice AS på
fra USD 59,16
Mer informasjon
Anmeldelser (372)
Filtrer anmeldelser
372 resultater
Vurdering fra reisende
277
53
22
10
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
277
53
22
10
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 372 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hadde 90 minutters cruset , utrolig fin utsikt , pluss for gratis audio guide , kan absolutt anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingcenter, General Manager på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

takk før besøket.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Dette må oppleves. Nydelig natur og helt greie priser. Vi leide kajakk i en time, anbefaler å leie 2-3 timer slik at man kan padle lenger inn i fjorden. Husk plastposer til telefon og annen bagasje.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 101tinaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geirangerfjord1, Public Relations Manager på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Some very good advice there ;) Thank you for reviewing our kayaks!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017

Rett og slett en fantastisk fin måte å se Geirangerfjorden på. Morsomt i seg selv å sitte på i Rib-båt, men kombinert med god og kunnskapsrik guide, fantastisk vær og den flotte Geirangerfjorden ble dette uforglemmelig. Kom tett inn på fossefallene og fikk fortalt historerer både om fossefallene og bosetningene som hadde klamret seg fast oppe i fjellsidene. Noen skrøner ble også fortalt. Tommel opp for dette og anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2017
2  Takk, Roger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingcenter, Public Relations Manager på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2017
Google-oversetting

Yes the perfect way to experience our Geirangerfjord close up and enjoy at the same time a bit of fun during the boat ride!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017

Anbefaler fjord cruise på 1,5 t. Mye fosser , fjell og interessant å høre på historien rundt Geiranger. Selv om det regnet litt og temperaturen så vidt passerte 12grader, var det faktisk mulig å sitte ute på dekk.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, 990bjorna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geirangerfjord1, Resepsjonssjef på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2017
Google-oversetting

Were are happy that you enjoyed your Geirangerfjord sightseeing tour with us. From next year will have a new sightseeing boat with a big deck and improved audio guide system to listen to the history of Geiranger.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2015

Stille sjø og varmt i været , vi bestemte oss for å ta en RIB tur på fjorden.
Stor fart og god stemning i båten , men også tid til å ta bilder, og få informasjon om forskjellige severdigheter .
Guiden var svensk , men morsom og flink .Takk også til Oscar som informerte om sikkerhet og hjalp oss på med flytedrakter osv.
En absolutt fantastisk opplevelse som jeg gjerne gjør igjen.

Dato for opplevelse: august 2015
2  Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingcenter, Kundeansvarlig på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2016

Dette var bra at høre! tusen takk før tilbake melding - dine kommentar er eksakt dette vi hope levere med våre RIB turer: god stemning, information, sikkert og moro!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser