Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Ulike måter å oppleve Geiranger Fjordservice AS på
fra USD 60,76
Mer informasjon
Anmeldelser (372)
Filtrer anmeldelser
372 resultater
Vurdering fra reisende
277
53
22
10
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
277
53
22
10
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 372 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020

Var med på 1,5 times fjordsightseeing. Veldig fin utsikt fra båten, men synes det var tatt alt for lite smittevernhensyn og at informasjonen generelt var dårlig. Var litt informasjon over høyttaler akkurat i det båten satt i gang motoren så det nesten ikke var mulig å høre. Det var også litt vel mange på båten og det ble ikke informert godt nok om at man må holde avstand. Vi endte opp med å måtte bytte seter flere ganger da folk kom for tett på. I tillegg var det lite info om audioguiden og når vi fant ut hvor den var lå den i en kasse der alle om bord måtte ta opp i den samme kassen. Dette mener jeg heller burde vært delt ut på vei inn i båten av de ansatte. Det var også tomt for håndsprit på kaia.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, emlh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Kan varmt anbefale denne turen, den gir deg et unikt syn på Geirangerfjorden, men smittevernsregler er dessverre vanskelig å overholde ombord.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, amuan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geirangerfjord1, Public Relations Manager på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2021

Hei Amuan, vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Vi tar smittevernregler på alvor og har i tett samarbeid med kommunens smittevernlege laget en plan som vi følger, og vi ber gjestene våre opprettholde. Det kan være vanskelig under selve båtturen, men vi vurderer stadig tiltak som gjør det lettere å oppnå. Takk før besøket.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og to venninner hadde mailet med Geiranger Fjordservice og avtalt å leie kajakk her. Det stod på nettsiden at kajakkene lå ved Homlong. Vi fant ikke frem og da jeg ringte for å spørre hvor det lå var damen i telefonen svært uhyggelig. På grunn av den uhøflige oppførselen gadd vi ikke å leie kajakk av de og leide heller av Grande Hytteutleige og Camping som var veldig fleksible, hyggelige og profesjonelle. Så anbefaler å dra dit hvis dere ønsker en hyggelig opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, eirin_100
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingcenter, Guest Relations Manager på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020
Google-oversetting

Thank you for you feedback. Due to the corona situation we had to move our kayak base to the center of Geiranger. We will try o find the places on the webpage we have missed to update with the new location.
We are sorry if you feel you did not get a good service and will take this in to our next staff meeting to make sure we stay helpful on the phone, even if the days can be stressful. Thank you again to let us know.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hadde 90 minutters cruset , utrolig fin utsikt , pluss for gratis audio guide , kan absolutt anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
bookingcenter, General Manager på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

takk før besøket.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Dette må oppleves. Nydelig natur og helt greie priser. Vi leide kajakk i en time, anbefaler å leie 2-3 timer slik at man kan padle lenger inn i fjorden. Husk plastposer til telefon og annen bagasje.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 101tinaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Geirangerfjord1, Public Relations Manager på Geiranger Fjordservice AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018
Google-oversetting

Some very good advice there ;) Thank you for reviewing our kayaks!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser