Fantastisk tur som absolutt er verdt det! Det var en utrolig opplevelse med flotte bakhistorier og fantastiske omgivelser.
Takk for fine tilbakemeldinger! Det er godt å se at turer med båten vår er et godt valg for å utforske den fantastiske fjorden.
Anbefales på det varmeste! Ble positivt overrasket over guidingen, morsomt med fart og helt trygge sjåfører. Kjempehyggelige ansatte på land og på vann! Du opplever mye mer og ting du ikke visste fantes om du tar en ribtur.
Thanks Martine, we're glad you had such a good tour with us here in Geiranger
Dyktig guide, koronatrygt, bra pris, du får kjeledress om du vil. Veldi bra timing med første halvdel av juni pga snøsmelting og store fossefall, noen av de tørker ut innen utgangen av juni.
Thanks for taking the time to send your review. Yes, early Summer is often a good time to visit, and now the weather seems to just get better, sunny and warm ;-)
Var på tur til Geiranger i sommar, bestilte RIB-båttur og betalte men spurte seinare om vi kunne trekke oss og få tilbake pengane. Fekk beskjed om at dette skulle ordnast men har ikkje fått pengane og har heller ikkje fått kontakt med bedrifta angående dette når vi har prøvd å sende Mail. Ubehagelig å bli svindla på denne måten.
Hi det var trist at høre før vi sjekke mail kvar dag. kunne du sende oss en email til booking@geirangerfjord.no med din reference nr. så skall vi finner ut vad har hend. mvh
Var med på 1,5 times fjordsightseeing. Veldig fin utsikt fra båten, men synes det var tatt alt for lite smittevernhensyn og at informasjonen generelt var dårlig. Var litt informasjon over høyttaler akkurat i det båten satt i gang motoren så det nesten ikke var mulig å høre. Det var også litt vel mange på båten og det ble ikke informert godt nok om at man må holde avstand. Vi endte opp med å måtte bytte seter flere ganger da folk kom for tett på. I tillegg var det lite info om audioguiden og når vi fant ut hvor den var lå den i en kasse der alle om bord måtte ta opp i den samme kassen. Dette mener jeg heller burde vært delt ut på vei inn i båten av de ansatte. Det var også tomt for håndsprit på kaia.
Kan varmt anbefale denne turen, den gir deg et unikt syn på Geirangerfjorden, men smittevernsregler er dessverre vanskelig å overholde ombord.
Hei Amuan, vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Vi tar smittevernregler på alvor og har i tett samarbeid med kommunens smittevernlege laget en plan som vi følger, og vi ber gjestene våre opprettholde. Det kan være vanskelig under selve båtturen, men vi vurderer stadig tiltak som gjør det lettere å oppnå. Takk før besøket.