Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.08.22
Priceline
USD 166
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 164
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (90)
Filtrer anmeldelser
90 resultater
Vurdering fra reisende
62
16
8
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
62
16
8
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 90 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening som skapte en varm og god atmosfære.
Nydelig mat.
Det er ikke dekning for mobil eller wifi, men det var egentlig deilig med en digital "detox".
Rommene var flotte, med tv på hvert rom.
Vi hadde to flotte overnattinger.
Anbefales!

Romtips: Vær obs på at det ikke er dekning for verken mobil eller internett
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 534larsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig hyggelige personale
Rene rom med eget TV-de kanaler man har behov for
Middag og frokost i ypperste gourmetklasse
Flott sted å overnatte isteden for Geiranger
Kort vei opp til Dalsnipa
Gunstig priset

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sommer-halrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet. Vi ble tatt i mot og vist til rommet av super hyggelig personale. Spiste en veldig god tre-retters middag til en hyggelig pris (325 kroner). Nydelig hjemmelaget mat av gode råvarer. Om du ikke skal overnatte, så er det verdt en stopp for å spise. Deilige rom med gode senger. Frokosten ble servert ved bordet på en nydelig måte og med godt utvalg. Alt i alt en meget hyggelig opplevelse. Anbefales! Litt overraskende at det ikke er nettdekning der, men for en kveld/natt er det egentlig bare deilig. Dette er altså ikke stedet for deg dersom du er avhengig av å sitte med nesa ned i telefonen..... Man er omgitt av nydelig natur, så det er plenty annet å se på.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, BeritG120
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2017 via mobile enheter

De har fantastisk god mat og middagen hos dem er billig, her får du 3 retters til kun 325 kr per pers.
Servicen er god, men synes hun som jobbet den kvelden vi var der godt kunne holdt seg litt mer unna oss. Hun kom bort å spurte om private ting, ting som ikke hadde boe med hennes jobb og service mot kunder. Så dette trekker veldig ned når vi som par ønsker å sitte i fred og ro.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 167carinat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2015

Kom til Djupvasshytta på ettermiddagen midt i fellesferien på motorsykkel, det regnet, det var surt og kaldt så vi snudde og dro tilbake hit for å spise og få igjen varmen. Forran meg i køen i restauranten / kaffe'n sto det noen eldre ektepar og var sultne forstod jeg, men ingen av betjeningen kom, jeg gikk inn i suvenir butikken og lurte på betjeningen. Etterhvert kom det en mann som på mitt spørsmål om varmmat, svarte: vi har hatt så mange turist busser så det kan du ikke få - men vi har kaker, 6 stk div. kakestykker og noe dessert, å vi holder på og lager flere kaker. Jeg så i hvert fall 2 personer som også jobbet der og jeg hørte det romsterte på kjøkkenet, men mat hadde de ikke. Ok tenkte vi da, vi låner doene og drar videre. På en lapp stod det at do besøk koster penger, dersom du ikke er der for å spise eller handler i suvenir butikken - det er for så vidt greit, men da bør det gå ann låse dodørene og det bør være papir både på do og etter håndvask. Opplevelsen vår ble dessverre dårlig, for meg går det over, men jeg tenker på utenlandske turister som kommer hit å som må betale i dyre dommer for å oppleve dette vakre stedet - hva tenker de? Kommer de tilbake?

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
Takk, VegarOst1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser