Henrik Myren
Anmeldelse av Grande Fjord Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juni 2020
Dato for oppholdet: juni 2020
Aleksander Grande, General ManagerGrande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2020
Hei Henrik,
tusen takk for hyggelig omtale! Kjekt å høre at dere koste dere hos oss, velkommen igjen! :)

Aleksander Grande
10.7 km fra Grande Fjord Hotel
6.4 km fra Grande Fjord Hotel
Se flere hoteller i Geiranger
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Vi ble svært imponert over dette hotellet,og vi ligger mye på hotellet. Utsikten gjør deg nesten målløs. 20 meter over Geirangerfjorden, med fjordutsikt fra balkongen. Hotellet er smakfullt og innfrir alle forventninger. Rommene er ikke så store,men lyse og flotte. Små bad,men det gjør heller ingenting. Manglet dokost,noe som vi ikke har sett før. Det er boblebad og treningsrom. Restaurant og bar også med like flott utsikt. Maten smakte helt nydelig. Det er gratis parkering. Meget vennlig og serviceinnstilt personale. Stort sett engelsktalende personale. Et flott opphold som seiler opp som et av våre favoritthoteller. Vi kommer mer enn gjerne tilbake. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, utpaaturer
Alextravels95, Leder  på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2019

Hei,
tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en omtale. Vi er veldig glade for å høre at dere hadde et bra opphold hos oss og at dere likte fasilitetene og restauranten. Velkommen tilbake!

Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her for en natt, og dette hotellet levde opp til forventningene. Utrolig flott utsikt, pene rom og hyggelige betjening. God frokost med mye å velge i vi reiser garantert tilbake til denne perlen!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Sandvik88
Aleksander G, Leder  på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018

Hei, tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Vi ser mye frem til å ønske dere velkommen tilbake i fremtiden.

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Tusen takk for kjekke og flotte dagar! Vi føler oss alltid så velkomne. Kjempegod mat, kjempegod service, flotte nyoppussa rom med supre senger. Stilt og fredeleg i nydelege omgjevnader. Vi anbefaler det på det sterkaste. Vi kjem igjen:)

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Ingrid Gine E
Aleksander G, Leder  på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018

Hei Ingrid Gine,
takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at dere vil komme tilbake til oss og ser frem til å se dere igjen til neste år.

Anmeldt 28. juli 2017

For en beliggenhet og flott hotell. Super suite som ikke manglet noe. Flott med kjøleskap så maten for videre tur holdt seg kald. Restauranten var noe for seg selv, super buffet og fantastiske ansatte. Dette hotellet vet hva de gjør! Frokosten var bare helt super. Rommet var flott med en liten terrasse hvor flott utsikt kunne nytes. Campingen så flott ut med fullt belegg. Vi ble mottatt i resepsjonen med utmerket service.

Romtips: Vi bodde i suite i 4. Etg.
Dato for oppholdet: juli 2017
2  Takk, Reiseglad58
Aleksander G, Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2017

Hei!
Tusen takk for gode tilbakemeldinger. Vi er veldig glad for å høre at maten, utsikten og personale sto til forventningene! Håper vi sees igjen i fremtiden.

Aleksander Grande, Hotellsjef

Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Jeg og min kone har bodd på Grande Fjord Hotel mange ganger. Alle gangene har vi vært veldig fornøyd med oppholdet, men vårt siste opphold overgikk alle tidligere. Hotellet har fått en betydelig oppgradering. Rommene, resepsjonen og spisesal er pusset opp i en meget fin stil. Maten har også fått et stort "løft" Dette er et sted som vi på det sterkeste vil anbefale!

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, Bjørn K
Aleksander G, Leder  på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2017

Hei Bjørn!
Så utrolig hyggelig å få slike tilbakemeldinger fra folk som har bodd hos oss før. Vi har spandert hele høst, vinter og vår på oppussing, så det varmer å høre at folk setter pris på det. Også utrolig gøy å høre at dere var fornøyd med oppgraderingen vår i restauranten også. Vi har valgt å gå for et litt mer Skandinavisk konsept med en moderne vri, i forhold til de tidligere årene, der vi ikke har hatt noe spesielt tema.

Veldig mye velkommen tilbake skal dere være, og regner med vi sees igjen til neste år? Ha en fortsatt fin sommer.

Hilsen Aleksander, Odd Kenneth og Kirsti.