Margunn B
Bergen, Norge
Anmeldelse av Grande Fjord Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2020via mobile enheter
Aleksander Grande, General ManagerGrande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2020
Hei!
Tusen takk for hyggelig omtale. Så fint å høre at dere fikk en fin opplevelse, velkommen igjen!

View of the Geirangerfjord
3.3 km fra Grande Fjord Hotel
10.7 km fra Grande Fjord Hotel
Se flere hoteller i Geiranger
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Veldig smakfull mat, kjapp servering, veldig hyggelig betjening og god service. Utmerkende utsikt.
Veldig godt møblert, simpel og komfortabel, både for auget og for kroppen.
Ikkje dyrt, men ikkje billig.
Absolutt verdt det

Takk, Brendehaug
Aleksander Grande, General Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei!
Tusen takk for hyggelig omtale. Gøy å høre at dere koste dere hos oss. Velkommen igjen!

Anmeldt 12. juli 2020

Helt fantastisk service og god mat! Veldig god standard på alt. Anbefales på det sterkeste! Enkelt å finne fram til hotellet og nydelig havutsikt. Hotellet har mange forskjellige fasiliteter som man kan benytte seg av. Alt i alt, veldig fornøyd med oppholdet!

Takk, valbonam124

Hei!
Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en omtale. Vi setter veldig stor pris på å høre at dere fikk et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake!

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Familien bodde på hotellet ifm. Norgesferie og alle hadde en positiv opplevelse. Hotellet er fresht innredet og nylig oppusset. Betjeningen er vennlige og service minded. God mat og frokostbuffet. Anbefales!

1  Takk, MartheMN

Hei Marthe,
tusen takk for hyggelig omtale. Vi er glade for å høre at dere koste dere hos oss. Velkommen tilbake!

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig sted med flott fjordutsikt.

Serviceinnstilt resepsjonist, flott rom med balkong, deilig bad og seng.
Felles middag i en spisesal under korona-tiden er jo en utfordring for alle. Men dette løste personalet på en god måte. Det var travelt og mange gjester var usikre hvor en skulle stå eller gjøre av seg. Personalet ledet oss mildt i kø, og kokken bak disken var suveren. Han var tydelig overarbeidet men kjempeflink og proff. Nydelig mat og vin.
Frokosten var god, og mye «singelpakket mat» (korona-loven). Stakkars kokk som måtte stå og ta i mot alle ønskene gjestene hadde. Dette skapte køer, fordi ønskene var mange. Kanskje hadde det vert lurt med en kø for spesial -ønskene og en kø for oss andre som ville spise god egg og bacon eller nylaget eggerøre. Men dette er bare detaljer. Knallgode folk på jobb.

Takk, almav150

Hei!
Tusen takk for hyggelig omtale. Vi er veldig glade for å høre at dere hadde et fint opphold og en god middag hos oss. Vi har endelig fått lov å ha "normal" buffet igjen, så dette med køer har heldigvis løst seg selv. Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake også i fremtiden!

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Noen av de hyggligste menneskene som jobber på det hotellet, itillegg til at det er et helt fantastisk hotel med en fantastisk utsikt. Skal til Geiranger igjen bare for hotellet!! Verdt alle pengene det koster deg.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, attal000

Hei!
Tusen takk for fantastisk omtale. Så hyggelig å høre at dere fikk et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake!