Besvart 27. juli 2020
Hei Stian, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Fantastisk å høre at vi leverte varene, håper vi sees igjen i fremtiden!
Mvh Aleksander Grande Hotellsjef
Flotte rom og omgivelser med god utsikt. God service, middagen i restauranten bra, men ikke «wow» Er godt alternativ til andre hoteller i Geiranger og sikkert det beste, men som sagt dyrt.....Kommer nok tilbake..
Spør 769rolfh om Grande Fjord Hotel
2 Takk, 769rolfh
Aleksander Grande, General Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Hei! Tusen takk for hyggelig omtale. Så fint å høre at dere hadde et fint opphold, velkommen tilbake i fremtiden!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Beste opplevelse på lenge i Norge🤩 Full anbefaling!! Stedet er fantastisk, utsikten er ikke sammenlignbar, staff’en er super hyggelig og yter svært god service - alle sammen:) i tillegg er frokost, mat og drinker prima🥳 topp score👌
Reisetype: Reiste med venner
Spør KWULFS om Grande Fjord Hotel
Takk, KWULFS
Hei! Så hyggelig å høre at dere fikk en fin opplevelse hos oss. Velkommen tilbake i fremtiden!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Eg og min familie spiste lunsj her i juli. Vi blei møtt av ein blid og hyggelig servitør som tok bestillinga vår. Vi fikk maten på rekordtid, og den smakte veldig godt. Restsuranten var pent innreda og det var rolig og god atmosfære i lokalet. God pris for å vere hotellrestaurant.
Spør 854margunnb om Grande Fjord Hotel
1 Takk, 854margunnb
Hei! Tusen takk for hyggelig omtale. Så fint å høre at dere fikk en fin opplevelse, velkommen igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig smakfull mat, kjapp servering, veldig hyggelig betjening og god service. Utmerkende utsikt. Veldig godt møblert, simpel og komfortabel, både for auget og for kroppen. Ikkje dyrt, men ikkje billig. Absolutt verdt det
Spør Brendehaug om Grande Fjord Hotel
Takk, Brendehaug
Hei! Tusen takk for hyggelig omtale. Gøy å høre at dere koste dere hos oss. Velkommen igjen!
Mvh Aleksander Grande Hotellsjef
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Helt fantastisk service og god mat! Veldig god standard på alt. Anbefales på det sterkeste! Enkelt å finne fram til hotellet og nydelig havutsikt. Hotellet har mange forskjellige fasiliteter som man kan benytte seg av. Alt i alt, veldig fornøyd med oppholdet!
Reisetype: Reiste med venner
Spør valbonam124 om Grande Fjord Hotel
Takk, valbonam124
Hei! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en omtale. Vi setter veldig stor pris på å høre at dere fikk et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake!