Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (494)
Filtrer anmeldelser
494 resultater
Vurdering fra reisende
320
152
19
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
320
152
19
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 494 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Fantastisk mat med fantastisk atmosfære! Fantastisk vin og fantastiske drinker! Anbefales på det sterkeste!

Kjempe koselig personal med god kunnskap om det de serverte. Alt i alt en veldig vellykket kveld!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Elisemyklebust
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleksander Grande, General Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei Elise,
så hyggelig å høre at dere fikk en fin opplevelse hos oss. Velkommen tilbake!

Mvh
Aleksander Grande, Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte rom med fjordutsikt, og det var vel verd pengene! Helt RÅ utsikt! Rommene var ellers fine med gode senger. Hadde egen liten terrasse Maten i restauranten er også bra, samme med frokosten! Generelt god service! Har ingenting å utsette på noe og overnatter gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marieland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleksander Grande, General Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei Marie,
tusen takk for hyggelig omtale. Vi setter stor pris på å høre at dere hadde et fint opphold hos oss, velkommen igjen!

Mvh
Aleksander Grande, Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi kan ikke få roset dette hotellet godt nok. Vi skulle gjerne vært her noen dager til. Maten er kjempebra. De serverer buffet til alle måltider og den er meget god! Hotellets ansatte får toppkarakter. Kjempehyggelige og tålmodige folk. Hotellet i seg selv ser helt nyoppusset ut og renligholdet er upåklagelig. Utsikten er RÅ! Hotellet tilbyr i tillegg gratis transport inn til sentrum av Geiranger. Det gjør belliggenheten perfekt. De har også utleie av tomanns el-biler om man ønsker det.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, stians987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleksander Grande, General Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Stian,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Fantastisk å høre at vi leverte varene, håper vi sees igjen i fremtiden!

Mvh
Aleksander Grande
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Flotte rom og omgivelser med god utsikt. God service, middagen i restauranten bra, men ikke «wow»
Er godt alternativ til andre hoteller i Geiranger og sikkert det beste, men som sagt dyrt.....Kommer nok tilbake..

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 769rolfh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleksander Grande, General Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei!
Tusen takk for hyggelig omtale. Så fint å høre at dere hadde et fint opphold, velkommen tilbake i fremtiden!

Mvh
Aleksander Grande,
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Beste opplevelse på lenge i Norge Full anbefaling!! Stedet er fantastisk, utsikten er ikke sammenlignbar, staff’en er super hyggelig og yter svært god service - alle sammen:) i tillegg er frokost, mat og drinker prima topp score

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, KWULFS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aleksander Grande, General Manager på Grande Fjord Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei!
Så hyggelig å høre at dere fikk en fin opplevelse hos oss. Velkommen tilbake i fremtiden!

Mvh
Aleksander Grande,
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser