sojosss
    getlstd_property_photo
    1.6 km fra Havila Hotel Geiranger
    Se flere hoteller i Geiranger
    Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har flott beliggenhet helt nede i sentrum av Geiranger. Det er litt slitt på enkelte områder, rommet hadde bra størrelse, men ventilasjonen var ikke optimal. Hadde vinduet åpent om natta og var ikke nevneverdig plaget av støy. Prisen var derimot ganske stiv.

Stort pluss for uteterrassen ved baren, med fantastisk utsikt over fjorden.

Dato for oppholdet: juni 2020
    2  Takk, ztig65
    Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Hoteller er rent og moderne. En utsikt som kan ta pusten fra deg. Alle ansatte er veldig hyggelig og imøtekommende. Frokosten var veldig bra selv i covid-19. Middag på restaurant Låen var helt Ok, verken mer eller mindre.

Når det kommer til rommene så er det fine rom. En anelse små, men balkong og badekar veier godt opp.
    Negativt må jo være at man hører hva naborommet tenker og gjerne rommet bortenfor også! Ekstremt lytt!

Takk, 420linnt
    Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Hotell rommet er slitt og trenger oppussing. Tven er det minste en har sett på et hotellrom. Litt større en en Ipad.
    Hadde et dobbeltrom med 2 enklesenger av den billige sorten som delte seg i to.
    Veldig lytt og en kunne høre alt som ble sagt i naborommet. Blandebatteri på badet holder på å løsne. Når det gjelder restauranten, så er det skuffende. Som nordmann så er eg flau av at hotellet serverer slik mat til turister ved turistmagneten Geiranger. Vi hadde kun 2 valg ved menyen som var uten priser. Det ene var laks og det andre var kylling lår. Vi bestilte kylling lår som besto av 3 stk sammen med noen grønsaker og potetmos. Smakte forferdelig og guttungen kunne ha laget bedre mat en dette. Betjeningen kunne ikke norsk.
    Tilbrakte 4 netter i fjor og 2 netter i år.
    Forventet bedre kvalitet av denne prisen for 2090kr pr. natt.
    Blir nok siste gang en tilbringer overnatting på dette hotellet desverre.
    En kan ikke skylde på kornona epedimien da en har overnattet på andre hotell denne uken, samt en overnattet her også i fjor

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, 6arildl
    Jørgen Tveiterås, Daglig leder på Havila Hotel Geiranger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Hei,

Takk for din tilbakemelding, vi er lei oss for din opplevelse av oppholdet her hos oss, dette tar vi med oss i videre arbeid for å utvikle oss.

Vi har runder på alle rom for å sjekke at alt fungerer, og vi har tatt tak i blandebatteri på dette rommet. Dette er ting som dessverre skjer i drift, og som vi reparerer etterhvert som vi oppdager ting.

Menyen vår har vært i utvikling fra vi åpnet, og er endret seg siden ditt opphold. Vi har valgt i vår restaurant Skageflå å ha en satt 3 retter meny med valg mellom kjøtt og fisk, men vi åpnet også vår ala carte restaurant en uke etter vi åpnet resten av hotellet.

Jeg håper vi vil få lov til å vise en annen, mer innkjørt side av oss ved senere anledning.

MVH
    Jørgen

Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Bærer preg av slitasje. Fresh resepsjon og barområde.
    Frokostsal/restaurant hadde perfekt beliggenhet og utsikt over fjorden og vi så cruiseskip la til mens vi spiste frokost.
    God frokost med bra utvalg! Godt brød.
    Rommet luktet fuktig og gammelt. Samme i gangen inn til rommene.
    Vi hadde allikevel ett bra opphold.

Dato for oppholdet: november 2019
    1  Takk, 870Linda
    Anmeldt 30. august 2019

Her bor du flott i sentrum av Geiranger, midt i det yrende folkemylderet i den hyggelige handlegaten langs sjøkanten. Flott utsikt mot fjorden, super spisesal med panoramautsikt. God middag og super frokost. Kan anbefales.

Romtips: Be om rom med utsikt mot fjorden.
    Dato for oppholdet: august 2019
    Takk, frikkinorway