Booket rom på Havila, siden det lå nær sentrum, og utsikten så veldig bra ut på bildene for hotellet.
Ble møtt av en hyggelig kvinne i resepsjonen. Men da vi spurte om mulige spisesteder i området, ville hun ikke nevne andre spisesteder, enn hotellets egen restaurant. Vi fant veldig god mat på Posten Brasserie i sentrum.
Vi hadde bestilt dobbeltrom, med havutsikt, og utsikten var veldig fin, og som forventet. Selve standarden på rommet var skuffende. Slitt maling på dører, slitt maling i tak og rekkverk på balkong. Badet var antagelig ikke renovert siden tidlig 90-tallet. Med tanken på prisen for rommet (kr.2385,- lavsesong) så var dette skuffende. Slitent dusjforheng i badekar, hårføner på halv tolv, og vel utdatert badeinnredning.
Frokosten på hotellet var ok, men ingen høydare. Lite vekt på fremføring av maten, og veldig slitent heltre furumøblement fra tidlig 90-tallet.
Hotellet var nok sikkert "luksus" i sen 80-tall, men vi velger nok heller dessverre et annet hotell neste gang, inntil Havila har fått sin velfortjente totalrenovering.