Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (61)
Filtrer anmeldelser
61 resultater
Vurdering fra reisende
18
22
18
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
22
18
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 61 anmeldelser
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Vanvittig flott plass, med fjorden i den ene enden og fossen i den andre. Dessverre trenger sanitæranleggene en real oppgradering, her er det slitt, og trangt om plassen på kveldstid/morgen. Ikke minst er det ALT for få dusjer i forhold til antall gjester.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Lilli E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2017

Ei venninne og jeg ankom Geiranger med bil veldig sent på kvelden. Vi prøvde å få hotellrom og/eller teltplass flere steder uten hell, alt var fullt. Men her hadde de plass så vi overnattet her en natt. Billig og fint. Renslig og stille om natten. Kan anbefales =)

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, agnethekatarina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Fin plass og god utsikt, sanitæranlegg var gammelt men fungerte . Men alt for lite i forhold til antall besøkende. Plassen er delt i to med en elv imellom kjempefint ! Men sanitæranlegg bare på den ene siden ( ved resepsjonen )

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Denergrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. desember 2015

Geiranger Camping ligger fint til innerst i Geirangerfjorden. Kort veg til sentrum og trappene til Storfossen og videre opp til Union Hotell. Vil man videre kan man gå oppover til Vesterås og Storsæterfossen. Turistbåtene ankrer opp bare noen hundre meter utenfor campingplassen. Ikke helt moderne sanitæranlegg men det virket rent og vedlikeholdt. Campingplassen består av store gressplener

Romtips: Fineste plassene er ut mot sjøkanten.
Dato for oppholdet: august 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Service
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2015 via mobile enheter

Campet her en natt. Sentralt plassert i Geiranger. Ikke det nyeste sanitæranlegget, men til gjengjeld reint og pent! anlegg for wc-tømming. Ballbinge rett utenfor resepsjonen trekker opp. "grei pris", betalte 290,- inkl strøm. Store fine gressflater til å campe på.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Thor-Eivind M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser