Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (61)
Filtrer anmeldelser
61 resultater
Vurdering fra reisende
18
22
18
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
22
18
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 61 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Flotte omgivelser. Grei og tørr campingplass. Kjekke turmuligheter. Anbefaler å gå oppover langs elva og til storsæterfossen. Lyden fra fossen gjør at man ikke plages så mye av snakking blant andre besøkende.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, oj_reviews
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting her, med telt. Veldig fint med fossen, men hvis du sover dårlig bør du ikke få plass ved siden av den. Sanitæranlegget var helt OK, men det er veldig mange mennesker på en plass. Men sover gjerne her ved neste besøk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 340madelenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Vanvittig flott plass, med fjorden i den ene enden og fossen i den andre. Dessverre trenger sanitæranleggene en real oppgradering, her er det slitt, og trangt om plassen på kveldstid/morgen. Ikke minst er det ALT for få dusjer i forhold til antall gjester.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Lilli E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2017

Ei venninne og jeg ankom Geiranger med bil veldig sent på kvelden. Vi prøvde å få hotellrom og/eller teltplass flere steder uten hell, alt var fullt. Men her hadde de plass så vi overnattet her en natt. Billig og fint. Renslig og stille om natten. Kan anbefales =)

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, agnethekatarina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Fin plass og god utsikt, sanitæranlegg var gammelt men fungerte . Men alt for lite i forhold til antall besøkende. Plassen er delt i to med en elv imellom kjempefint ! Men sanitæranlegg bare på den ene siden ( ved resepsjonen )

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Denergrei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser