Romtips:Unngå å komme på kvelden i høysesong da det kan bli fullt. Ta med slippers om man skal dusje der....
Stor, enkel campingplass med perfekt beliggenhet i Geiranger. Lite sanitæranlegg i forhold til størrelse på campingen. Fint utgangspunkt til det meste i Geiranger. Savnet noe aktiviteter/leker til barna.
Dato for oppholdet: juli 2021
Spør kristint267 om Geiranger Camping
Takk, kristint267
Var her med bil + telt. Enkel og grei innsjekk, relativt god plass. Plassene nærmest vannet koster litt ekstra, og kan fort være opptatt hvis man kommer på kvelden. Kiosk med forskjellig snacks. Helt OK toaletter. Ålreit overnattingsplass for et besøk i Geiranger.
Dato for oppholdet: juni 2021
Spør Mgnorm om Geiranger Camping
Takk, Mgnorm
Flott plassert campingplass nede ved fjorden midt i Geiranger. Sanitæranlegget er lite men var reint. Pris pr natt for campingvogn står ikke i samsvar med campingens faciliteter. Angående resepsjonist og hvordan vi som campinggjester blir mottatt; Det er gratis å smile og ønske velkommen til campingen. Resepsjonist kan med fordel være mer imøtekommende og smilende.
Romtips: Mye var stengt i Geiranger og det var lite folk både på campingplass og ellers.
Dato for oppholdet: mai 2021
Spør beathel2020 om Geiranger Camping
Takk, beathel2020
Ble møtt av hyggelig personale. Vi hadde glemt overgangen til strømmen, men med en 200-lapp i depositum fikk vi låne. Sanitæranlegget var helt greit, og som på de fleste norske campingplasser er det ekstra betaling for varmtvann. Så ha 10-kroninger i lomma. Beliggenheten er jo bare helt fantastisk! Trampoline på lekeplassen var midt i blinken for barna på 7 og 9.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør 7maritas om Geiranger Camping
Takk, 7maritas
Flotte omgivelser. Grei og tørr campingplass. Kjekke turmuligheter. Anbefaler å gå oppover langs elva og til storsæterfossen. Lyden fra fossen gjør at man ikke plages så mye av snakking blant andre besøkende.
Spør oj_reviews om Geiranger Camping
Takk, oj_reviews